Skocz do zawartości

delukas

Użytkownicy
  • Postów

    2
  • Dołączył

  • Ostatnia wizyta

Informacje o profilu

  • Płeć
    Mężczyzna
  • Miejscowość
    Bełchatów

Osiągnięcia delukas

Nowicjusz

Nowicjusz (1/14)

  • Pierwszy post
  • Pierwszy tydzień za Tobą
  • Pierwszy miesiąc za Tobą
  • Pierwszy rok za Tobą

Najnowsze odznaki

0

Reputacja

  1. dziękuję, zastosowałem się do zaleceń, poczekam na efekty + zmieniam sklep mięsny pozdrawiam
  2. dzień dobry mam zapytanie z natury technologi peklownia mięsa w kawałkach (schab, łopatka, itp.) - zaobserwowałem zmianę koloru/mętności zalewy, np. przy zapeklowanych schabach na 8-10 dni, po 3-4 dniach zalewa zaczyna mętnieć (wpada w odcień bieli), natomiast zalewa łopatki jest zupełnie klarowna z odcieniem lekko krwistym? temperatura w lodowce od 6 do 8 st. C. proszę o poradę czy coś robię nie tak? czy to może naturalna kolej rzeczy. dziękuję, pozdrawiam
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.