Skocz do zawartości

kolonos

Użytkownicy
  • Postów

    3
  • Dołączył

  • Ostatnia wizyta

Informacje o profilu

  • Płeć
    Mężczyzna
  • Miejscowość
    kraków

Osiągnięcia kolonos

Nowicjusz

Nowicjusz (1/14)

  • Pierwszy post
  • Pierwszy tydzień za Tobą
  • Pierwszy miesiąc za Tobą
  • Pierwszy rok za Tobą
  • Pierwsza rozmowa

Najnowsze odznaki

0

Reputacja

  1. Bardzo dziękuję,Weteranie,mam tylko taki problem,ze wszystko zapeklowałem,wieprzowinę i wołowinę osobno.Czy mimo to moge skorzystac z tego przepisu?
  2. Dziękuję,problem w tym ,że mam tylko klasę 2 woł i kl 3 wieprzowiny,chciałbym to wykorzystać w jednej kiełbasie.Nie wiem,czy to sie sprawdzi,moze dodam 1,5 kg tłuszczu.Co o tym sadzicie?
  3. Witam wszystkich.Jestem początkującym "wędliniarzem".Proszę o pomoc.Mam 7kg wołowiny kl.2 i 5kg wieprzowiny kl.3oraz tłuszcz.Jaka kiełbasę mogę z tego zrobić,jakie proporcje zastosować,aby kiełbasa nie była twarda.Z góry dziekuje za pomoc.Robert
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.