Skocz do zawartości

Szatdefakap

Użytkownicy
  • Postów

    1
  • Dołączył

  • Ostatnia wizyta

Informacje o profilu

  • Płeć
    Mężczyzna
  • Miejscowość
    Pcim Dolny

Osiągnięcia Szatdefakap

Nowicjusz

Nowicjusz (1/14)

  • Pierwszy post
  • Pierwszy tydzień za Tobą
  • Pierwszy miesiąc za Tobą
  • Pierwszy rok za Tobą

Najnowsze odznaki

0

Reputacja

  1. Witam serdecznie, mili Państwo na wstępie zanim posypią się gromy na mnie za nieużywanie wyszukiwarki zaznaczam, że przeszukałem forum i nie znalazłem jasnej odpowiedzi na moje pytanie. Pierwszy raz chcę zabrać się za kabanosy i mam pytanie co do peklowania - czy mięso mielicie i dodajecie do niego sól peklową? czy mięso peklujecie w wodzie z solą? Jak technicznie prowadzicie proces osadzania? Jakieś wskazówki dla nowego na co warto zwrócić uwagę? Do tej pory robiłem szynki i kiełbasy ale to głównie że tak powiem rodzinnym sposobem Pozdrawiam
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.