Skocz do zawartości

robynud

Użytkownicy
  • Postów

    10
  • Dołączył

  • Ostatnia wizyta

Informacje o profilu

  • Płeć
    Mężczyzna
  • Miejscowość
    lubartow

Osiągnięcia robynud

Rekrut

Rekrut (2/14)

  • Pierwszy post
  • Współpracownik Unikat
  • Pierwszy tydzień za Tobą
  • Pierwszy miesiąc za Tobą
  • Pierwszy rok za Tobą

Najnowsze odznaki

0

Reputacja

  1. robynud

    Mozarella

    https://youtu.be/hhBd_HnZmV4 "0" allowfullscreen></iframe> produzioneformaggi.forumfree.it/?t=70890246 www.produzioneformaggi.forumfree.it/?t=70890246 OK produzioneformaggi.forumfree.it/?t=70890246
  2. robynud

    Mozarella

    www.alma24.pl/swieze/kefiry-jogurty-smietany-6p/piatnica-jogurt-typu-greckiego-naturalny-150-g Sukces mozzarellą i "wszystko w tym parte.Importante użyciu odpowiednich składników Zobacz, jak zrobić test skrzepu www.youtube.com/watch?v=OENYKXJ7Oho
  3. robynud

    Mozarella

    Jogurt powi www.alma24.pl/swieze/kefiry-jogurty-smietany-6p/piatnica-jogurt-typu-greckiego-naturalny-150-gnien być naturalny greckieyp
  4. robynud

    Mozarella

    Zaczynamy od surowego mleka, ciepła z 37/38 stopni i szczepione jogurtu naturalnego rzędu 3%, są również drobne specyficzne enzymy Lio, nawet sieo przeszczepu rzędu 4,5% i przeszczepu lakto, zbyt "jest rzędu 4%. Niech akt jogurt co najmniej 35 minut, Lio 40 minutach sieo zaręczynowe i szczepione lakto 40 minut. Po tym czasie dodać płyn podpuszczki cielęcej Tytuł 1: 10000, w kolejności 0,4 ml na litr mleka, wymieszać i odczekać 35 minut. Czas, który upłynął, możemy wykonać pierwsze cięcie z długim ostrzem i wygładzić z wielką delikatnością, pokroić w kostkę o wielkości od 5 * 5 i nadal pozostawić na 15 minut. Po zakończeniu pierwszego cięcia z rowkiem łyżką i zawsze delikatnie przeprowadzenia drugiego cięcia, zmniejszenia twarogu do wielkości orzech (2,5 / 3 cm). W tym momencie możemy zostawić pod serwatki przez 10 minut. Teraz widać tego, ale pamiętaj, jogurt
  5. robynud

    Mozarella

    Używać rękawic (kolorowe nich) gumy lub pomaganie drewnianą łyżką podnosi twaróg i tylko palcami roboczych palce chłodzenia w zimnej wodzie www.youtube.com/watch?v=Hb7yW30AHbQ zobacz ten film, aby dowiedzieć się
  6. robynud

    Mozarella

    Przyzwyczaić się do wkładać palców w wodzie o temperaturze 82-85 stopni, jeśli chcesz miękkie mozzarella
  7. robynud

    Mozarella

    Trochę cierpliwości, nie mówię po polsku, i trzeba być cierpliwym pomogę "z tobą tube.Iniziate znaleźć surowego mleka na rynkach wtedy powiedzieć" mleko altro.Con w supermarketach nie robią żadnego sera
  8. robynud

    Mozarella

  9. robynud

    Mozarella

    teraz robię mozzarella
  10. robynud

    Mozarella

    Witam wszystkich jestem włoski i mieszkam w Polsce, jak mozzarella w Italiae widzę tutaj, aby zrobić je inaczej
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.