Skocz do zawartości

chorizo

Użytkownicy
  • Postów

    3
  • Dołączył

  • Ostatnia wizyta

Informacje o profilu

  • Płeć
    Mężczyzna
  • Miejscowość
    wawa

Osiągnięcia chorizo

Nowicjusz

Nowicjusz (1/14)

  • Pierwszy post
  • Pierwszy tydzień za Tobą
  • Pierwszy miesiąc za Tobą
  • Pierwszy rok za Tobą

Najnowsze odznaki

0

Reputacja

  1. A co powiecie na taką pleśń? Chorizo po 3 tygodniach dojrzewania. Utylizować, czy wytrzeć/przemyć? Jeśli przemyć to czym, solą/jakimś tłuszczem?
  2. W końcu widział ktoś tą wędzarnię Klarstein Flinstone? Patrzyłem na specyfikację i instrukcję, w tytule piszą że posiada generator dymu - gdzie niby jest ten generator i jak działa - nie wyjaśnili?
  3. A czy taka kuchenka elektryczna 1 palnikowa postawiona na dnie wędzarni da radę: KUCHENKA ELEKTRYCZNA TURYSTYCZNA 1-PALNIKOWA 1000W (22zł+przesyłka) http://allegro.pl/kuchenka-elektryczna-turystyczna-1-palnikowa-1000w-i6759129209.html Tanie to i chyba nie trzeba obudowywać, co najwyżej zabezpieczyć od góry przed kapiącym tłuszczem.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.