Skocz do zawartości

hubesta

Użytkownicy
  • Postów

    2
  • Dołączył

  • Ostatnia wizyta

Informacje o profilu

  • Płeć
    Mężczyzna
  • Miejscowość
    warszawa

Osiągnięcia hubesta

Nowicjusz

Nowicjusz (1/14)

  • Pierwszy post
  • Pierwszy tydzień za Tobą
  • Pierwszy miesiąc za Tobą
  • Pierwszy rok za Tobą
  • Pierwsza rozmowa

Najnowsze odznaki

0

Reputacja

  1. Andyandy, Miro dzieki wielkie za szybką odpowiedź i pozytyw jaki został przyznany. W takim razie dołaczył do szanownego grona kolejny zadymiacz z mazowieckiego. Pozdrawiam, Hubert
  2. Witam Serdecznie! W sobote zadymiłem pierwszy raz. Wedzarnia zrobiona z beczki. Mięso peklowało się przez 10 dni wg. kalkulatora z forum. Wyszło smacznie:) Wedziłem w temperaturze między 55C a 75C przez 8 godzin. I teraz zastanawiam się czy nie za długo. Otóz w przekroju widać jak wedzonka została podpieczona. Czy takie mięso można jeść bez obaw? Pozdrawiam, Hubert
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.