Skocz do zawartości

Narodowy Wedzarz

Użytkownicy
  • Postów

    5
  • Dołączył

  • Ostatnia wizyta

Informacje o profilu

  • Płeć
    Mężczyzna
  • Miejscowość
    Łódź

Osiągnięcia Narodowy Wedzarz

Nowicjusz

Nowicjusz (1/14)

  • Pierwszy post
  • Pierwszy tydzień za Tobą
  • Pierwszy miesiąc za Tobą
  • Pierwszy rok za Tobą
  • Pierwsza rozmowa

Najnowsze odznaki

0

Reputacja

  1. Nie pisałem o temperaturze, czasie i takich rzeczach z uwagi na to, że trzymałem się założeń z przepisu Dziadka, tam jest podana temperatura i czas. Szczerze przyznam, że dziękuje za wszystkie krytyczne uwagi chodziło mi właśnie o to żeby osoby z doświadczeniem powiedziały co uważają. Nie chodzi mi o to aby stać w miejscu tylko poprawiać niedociągnięcia.
  2. Witam, Zagłębiając się w tematykę domowego przygotowania różnego rodzaju wędlin salceson zawsze był jednym z tych wyrobów podrobowych, który bardzo mnie kusił. Popełniłem salceson w ostatni weekend i muszę przyznać, że sam przed sobą jestem zadowolony z efektu głównie smakowego. Nie będę ukrywał, że prowadził mnie przepis Dziadka, który na pewno większość tutaj zna. Nie jest to pierwszy wyrób podczas, którego autorem przepisu był Dziadek . Natomiast cenne i bardzo praktyczne uwagi Gonza (wielkie dzięki za wsparcie merytoryczne!, szczególnie o tak późnej porze ) dodawały pewności, że efekt będzie taki jak zakładałem. Do wykonania użyłem: głowę, podgardle, dwie nóżki, ozór, ucho, serce, wątroba i skórki (łącznie 4 kg surowca) przyprawy, czosnek, peklosól, kątnice i pęcherze. Efekt możecie zobaczyć poniżej.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.