Skocz do zawartości

aertis

Użytkownicy
  • Postów

    2
  • Dołączył

  • Ostatnia wizyta

Informacje o profilu

  • Płeć
    Nie podano
  • Miejscowość
    Sosnowiec

Osiągnięcia aertis

Nowicjusz

Nowicjusz (1/14)

  • Pierwszy post
  • Pierwszy tydzień za Tobą
  • Pierwszy miesiąc za Tobą
  • Pierwszy rok za Tobą
  • Pierwsza rozmowa

Najnowsze odznaki

0

Reputacja

  1. Znacznych to nie, myśl , że była tego może łyżka, samej peklosoli też w przepisie nie było wiele... dziękuję za odpowiedź... a z ciekawości dlaczego nie gotuje się peklosoli?
  2. Dzień dobry, z góry przepraszam jeśli zaśmiecam forum, ale dopiero zaczynam i chyba niedostatecznie się przygotowałam... znalazłam ciekawy przepis i zrobiłam jak było wskazane czyli zagotowałam marynatę (peklowanie na mokro) z wszystkimi przyprawami, również peklosolą... w dodatku jej spróbowałam (znaczy marynaty z tą peklosolą), nie do końca zdając sobie sprawę czy to bezpośrednie spożycie peklosoli czy nie... stąd moje pytanie - czy wymienić marynatę na zrobioną od nowa i czy mięso się nie zepsuje, ciut w niej już leży i czy nic mi nie będzie po tej peklosoli? Wiem, wiem... nie powinnam się chyba za to brać ... liczę jednak na wyrozumiałość ze strony bardziej doświadczonych osób... pozdrawiam i z góry dziękuję...
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.