Skocz do zawartości

pawelklos

Użytkownicy
  • Postów

    4
  • Dołączył

  • Ostatnia wizyta

Informacje o profilu

  • Płeć
    Mężczyzna
  • Miejscowość
    Luboń

Osiągnięcia pawelklos

Nowicjusz

Nowicjusz (1/14)

  • Pierwszy post
  • Pierwszy tydzień za Tobą
  • Pierwszy miesiąc za Tobą
  • Pierwszy rok za Tobą

Najnowsze odznaki

0

Reputacja

  1. To wszystko wyjasnia w kwestii budowy, teraz tylko fachowiec
  2. Otwór dyszy powietrza ma być skierowany na wylot tzn w stronę komory wędzarniczej , czy w stronę komory zasypowej. Ponieważ nie mogę otworzyć zdjęć przypiętych przez Rogera na początku tematu nasuwa się jeszcze jedno pytanie, te ścięcie rurki dymnej to pod jakim kątem , chodzi o niezasypywanie zrębków?. Sam raczej nie będę tego robił, czy można skorzystać z twojego pomysłu ?, czy to już opatentowane . Jak nie uda mi się znaleźć fachowca, to czy jest możliwość wykonania przez Ciebie ? Czytając wątek to niby nic trudnego , ale do tego trzeba mieć "rękę" i minimum narzędzi
  3. Czy mogę zastosować aluminiową rurę do przystawki Borniaka. http://grillcenter.com.pl/pol_pl_Przystawka-do-zimnego-wedzenia-ZW-01-do-wedzarni-BORNIAK-711_4.jpg
  4. Jakiej rury użyć do przystawki borniakowej do wędzenia na zimno. Konkretnie czy może być aluminiowa
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.