Skocz do zawartości

AndyMaz

Użytkownicy
  • Postów

    2
  • Dołączył

  • Ostatnia wizyta

Informacje o profilu

  • Płeć
    Mężczyzna
  • Miejscowość
    Irlandia

Osiągnięcia AndyMaz

Nowicjusz

Nowicjusz (1/14)

  • Pierwszy post
  • Pierwszy tydzień za Tobą
  • Pierwszy miesiąc za Tobą
  • Pierwszy rok za Tobą

Najnowsze odznaki

0

Reputacja

  1. Jest tylko funkcja temp i czasu działania, stopień zadymienia reguluje się szybrem manualnie. Też mnie dziwi że po tak długim czasie efekty były znikome. Jeszcze z godzinkę i będę miał pierwsze wędzonki . Wrzucę fotki jak się uda
  2. Witam wszystkich forumowiczów!!! Mam pytanko, czy ktoś ma lub miał do czynienia z wędzarką Bradley Smoker? Jestem właśnie na etapie wędzenia (moje pierwsze, do tej pory wszystko szło ok). po wstępnym osuszaniu przystąpiłem do wędzenia w temp, 60C i trwało to ponad 8h a wyniki mizerne (ledwo przyrumienione wędzonki). Dzisiaj podkręciłem temp. do 80 i w końcu zaczyna to jakoś wyglądać (polędwiczki gotowe, szynki i schaby jeszcze trochę muszą poleżeć). Temperatura ustawiana jest elektronicznie, a czujnik jest w środku komory. Dlaczego przy 60 stopniach wyniki były tak mizerne? Czy wędził już ktoś w tej wędzarce? Z góry dziękuje za rady i wskazówki. Andrzej
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.