Skocz do zawartości

chmielu

Użytkownicy
  • Postów

    4
  • Dołączył

  • Ostatnia wizyta

Informacje o profilu

  • Płeć
    Mężczyzna
  • Miejscowość
    Przytok

Osiągnięcia chmielu

Nowicjusz

Nowicjusz (1/14)

  • Pierwszy post
  • Pierwszy tydzień za Tobą
  • Pierwszy miesiąc za Tobą
  • Pierwszy rok za Tobą

Najnowsze odznaki

0

Reputacja

  1. Dzięki za odpowiedź. Ale jak to się ma do: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/wymagania-weterynaryjne-dla-prowadzenia-produkcji-i-sprzedazy-produktow-pochodzenia-zwierzecego-w-ramach-dzialalnosci-marginalnej-lokalnej-i-ograniczonej strona 5. Tutaj jest napisane, że można.
  2. Ja mam natomiast pytanie dot. zasięgu sprzedaży w ramach MOL. Czy można też sprzedawać przez Internet czy tylko lokalnie w ramach województwa i sąsiadujących powiatów?
  3. A na pewno masz sprawny termometr? Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka Termometr raczej sprawny. Mam tylko jeden więc nie wiem jak sprawdzić Co w każdym razie radzicie. Zostawiać jak jest czy wstawiać jeszcze raz- do skutku czyli 78 st.?
  4. Hej, Mam pytanie. Wczoraj wędziłem krakowską (4h w około 60 st.). Później przyszedł czas na parzenie i pojawił się problem: za mały garnek Zgodnie ze wskazówkami z tego tematu postanowiłem dać ja do piekarnika. Piekłem w temp. 90 stopni przez 1,5 h i w środku nie doszła nawet do 40. Podniosłem na 30 min do 150 no i uzyskałem może 60. Zrobiło się późno więc wyłączyłem wszystko i poszedłem spać. Pytanie: Czy dziś powtórzyć proces czy suszyć i jeść tak jak jest. Dodam, że średnio lubię surową kiełbasę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.