Skocz do zawartości

greno

Użytkownicy
  • Postów

    1
  • Dołączył

  • Ostatnia wizyta

Informacje o profilu

  • Płeć
    Mężczyzna
  • Miejscowość
    Dębica

Osiągnięcia greno

Nowicjusz

Nowicjusz (1/14)

  • Pierwszy post
  • Pierwszy tydzień za Tobą
  • Pierwszy miesiąc za Tobą
  • Pierwszy rok za Tobą

Najnowsze odznaki

1

Reputacja

  1. KIELBASA KRUCHA ROZPADAJĄCA SIĘ,Z PODKARPACIA KTÓREJ WIELU POSZUKJE. Wiec tak to się robi w okolicach Rzeszowa skad pochodze i nie ma lepszej kielbasy (moze dlatego ze to smak z dzieciństwa): 1. Mięso wieprzowe chude i tłuste jak w większości przepisów. 2. Przyprawy jak w większości przepisów. 3. I TUTAJ NAJWAŻNIEJSZE: - do wyrabiania dodajemy wrzący rosół(wodę) - wyrabiamy nie za długo 4. Potem nabijamy, osuszamy w wędzarni, 5.Wędzimy 2h okolo 70-80 stopni. 6.Dopiekamy 1h okolo 110-120 stopni. Oczywiście uważamy na pirolizę żeby nie zepsuć tej pyszności. Trochę inaczej niż w książkach :-)ale efekt nieziemski.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.