Skocz do zawartości

adko

Użytkownicy
  • Postów

    2
  • Dołączył

  • Ostatnia wizyta

Informacje o profilu

  • Płeć
    Mężczyzna
  • Miejscowość
    Białystok

Osiągnięcia adko

Nowicjusz

Nowicjusz (1/14)

  • Pierwszy post
  • Pierwszy tydzień za Tobą
  • Pierwszy miesiąc za Tobą
  • Pierwszy rok za Tobą
  • Pierwsza rozmowa

Najnowsze odznaki

0

Reputacja

  1. Po parzeniu faktycznie wszystko jest rewelacyjne!! Próbowałem wyrobów przed parzeniem i szynka była strasznie gumowa typowy kapeć Po parzeniu jest krucha i soczysta Polędwica jest ok i bez parzenia, trochę bardziej słona (zostawiłem 1 kawałek), ale mi bardziej smakuje parzona. Natomiast polędwiczka to jest niebo w gębie. Zrobiłem jedną na próbę, ale już wiem, że to był strzał w 10! Rozpływa się w ustach Co do temperatury to nie wiem czy mój termometr trochę nie przekłamuje bo grill jest półokrągły i termometr jest w górnej części, a tam jest zawsze najcieplej.
  2. Cześć czy ktoś z was próbował wędzić na grillu ? Ja mam właśnie 3 wędzenie za sobą i mam pytanie. Jaką powinienem utrzymywać temperaturę ? Dziś osuszałem około 1 godziny w temperaturze ok 50stopni z minimalną ilością dymu, a później zadymiałem przez 5 godzin w okolicach 60-70 stopni. Na koniec 30 minut w temperaturze około 110 stopni. Wydaje mi się, że wszystko wyszło zbyt mało uwędzone.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.