Witam, Mam pytanie trochę z innej beczki posiadam takiego rudego kocurka i chciałbym zaczerpnąć kilku informacji odnośnie surowego mięsa i podrobów jakie mogę mu serwować. Kupuję mu czasem serca z indyka lub kurczaka bardzo jest lubi, z tego co się dowiedziałem googlując mają one mało wartości odżywczych i często daje się je jako zapychacz - ogólnie można je dawać często. 1. Ale jak jest z wątróbką? Podobno można dawać max raz w tygodniu, żeby nie przedawkować witaminy A, czy to prawda? Czy taką wątróbkę można dawać surową? Czy trzeba ją np. przemrozić? 2. Jak wygląda sprawa z żołądkami? Podobnie jak z wątróbką, jak często można dawać? czy trzeba mrozić, jakoś inaczej przygotowywać? 3. Co jeszcze mogę mu kupować z tego typu nie drogich rzeczy? 4. Szukałem na alledrogo suszonego mięsa bo kotek bardzo je lubi ale w zoologicznym jest one dość drogie, znalazłem 1kg suszonych płuc wołowych za 23 zł z tym że są one przeznaczone dla psów, właściciel sklepu twierdzi, że są dość kruche i kotek powinien dać sobie z nimi radę, ale średnio chcę wydawać 46zł (smart), żeby później to mięso wyrzucić, czy ktoś ma z tym jakieś doświadczenie? Pozdrawiam i dużo zdrówka życzę!