Skocz do zawartości

fasolacork

Użytkownicy
  • Postów

    3
  • Dołączył

  • Ostatnia wizyta

Informacje o profilu

  • Płeć
    Mężczyzna
  • Miejscowość
    cork

Ostatnie wizyty

44 wyświetleń profilu

Osiągnięcia fasolacork

Nowicjusz

Nowicjusz (1/14)

  • Pierwszy post
  • Pierwszy tydzień za Tobą
  • Pierwszy miesiąc za Tobą
  • Pierwszy rok za Tobą
  • Pierwsza rozmowa

Najnowsze odznaki

0

Reputacja

  1. O ile nie jest to społeczność muzułmańska wszyscy chrzescijanie wiec ok…. [Dodano: 22 paź 2019 - 11:34] jest to tez jakis pomysl I rozwiazanie problem
  2. lokalsi nie robia kielbas , boczkow, szynek itd…. tam koza idzie pod noz z rana a wieczorem niema po niej sladu…. Miro - lodówki nie ma bo to afrykaska wies …. Bede kombinowal zatem aby w miasteczku nieopodal dogadac sie ze sklepikarzem I przetrzymac kilka dni u niego mieso w lodowce na dolnej polce … dzieki
  3. Witajcie. Jestem nowy na forum i generalnie rzadko robie cos swojego ze wzgledu na czas i brak warunkow. Jakkolwiek za dwa tygodnie jade odwiedzic rodzine dziewczyny do Ugandy pod granice z poludniowym sudanem i obiecalem przygotowac troszke polskich delikatesow gdy sie pojawie. Spakowalem maszynke , flaki i przyprawy a mieso to wiadomo na miejscu. Zastanawiam sie jak podejsc do miesa w wysokich temperaturach +35*C i braku lodowki aby zapeklowane mieso chlodzic przez kilka dni....niechcialbym aby to mieso sie zepsulo w tej temperaturze po uboju i niebardzo wiem jak je potraktowac przed wedzeniem ...
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.