kostek61 Opublikowano 23 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #26 Opublikowano 23 Czerwca 2015 Dziękuję wszystkim za miłe słowa .Do salcesonu warto dodać swoje serce,ale do wykonu i zawsze wyjdzie Cytuj Nie róbcie więcej dymu niż potrzeba https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=8729&start=0 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10001-salceson-czarny-wg-kostka/page/2/#findComment-432058 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezar Opublikowano 23 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij #27 Opublikowano 23 Czerwca 2015 Ale smakowite , idę coś zjeść bo nie wytrzymam Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10001-salceson-czarny-wg-kostka/page/2/#findComment-432113 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skwarka Opublikowano 27 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij #28 Opublikowano 27 Czerwca 2015 A może ktoś robił salceson w słoikach ? Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10001-salceson-czarny-wg-kostka/page/2/#findComment-432924 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostek61 Opublikowano 28 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #29 Opublikowano 28 Czerwca 2015 w słoikach Można zrobić.tylko nie przesalać farszu tak jak do osłonek naturalnych. Cytuj Nie róbcie więcej dymu niż potrzeba https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=8729&start=0 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10001-salceson-czarny-wg-kostka/page/2/#findComment-432972 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxell Opublikowano 28 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij #30 Opublikowano 28 Czerwca 2015 tylko nie przesalać farszu tak jak do osłonek naturalnych To samo dotyczy osłonek sztucznych. Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10001-salceson-czarny-wg-kostka/page/2/#findComment-432998 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.