Mirekr134a Opublikowano 19 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij #51 Opublikowano 19 Marca 2016 (edytowane) Temperatura w piekarniku na termostacie buja się ok. 80 - 85 C .Wyłączam przy 70 C w środku batonu z drugiego termometru piekarnika . Edytowane 19 Marca 2016 przez Mirekr134a Cytuj Naturę mam zimną a dym robię tylko kiedy potrzeba Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10262-mirka-sucha-krakowska-krojona-podpiekana/page/3/#findComment-485871 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweljack Opublikowano 19 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij #52 Opublikowano 19 Marca 2016 Temperatura w piekarniku na termostacie buja się ok. 80 - 85 C .Wyłączam przy 70 C w środku batonu z drugiego termometru piekarnika .Marszczenie wygląda na ponad 100, no i chyba dużo wody było? Cytuj Nowy użytkowniku! Cała wiedza o wędlinach domowych za darmo https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10412-za-darmo-za-free-dla-każdego-nowego-forumowicza/ Miłego dnia. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10262-mirka-sucha-krakowska-krojona-podpiekana/page/3/#findComment-485876 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirekr134a Opublikowano 19 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij #53 Opublikowano 19 Marca 2016 PawełTemperatura w piekarniku ustawiana na jeden termometr cyfrowy a wewnątrz batonu pilnuje drugi , dokładność sprzętu +/- 0,5 C.Wody ( lodu ) na 7 kg mięsa niecałe 2 szklanki . W mojej jest dużo kawałków mięsa i dlatego to tak wyglada . Cytuj Naturę mam zimną a dym robię tylko kiedy potrzeba Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10262-mirka-sucha-krakowska-krojona-podpiekana/page/3/#findComment-485882 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dob12 Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij #54 Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Krakowska podpiekana według Twojego przepisu ,po prostu Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10262-mirka-sucha-krakowska-krojona-podpiekana/page/3/#findComment-494183 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirekr134a Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij #55 Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Krakowska podpiekana według Twojego przepisu ,po prostu Dzięki.Próbowałeś ją robić ? Cytuj Naturę mam zimną a dym robię tylko kiedy potrzeba Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10262-mirka-sucha-krakowska-krojona-podpiekana/page/3/#findComment-494292 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dob12 Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij #56 Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Tak zrobiłem 5 batonów w zeszły czwartek ,zostały już tylko 2. Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10262-mirka-sucha-krakowska-krojona-podpiekana/page/3/#findComment-494317 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirekr134a Opublikowano 1 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij #57 Opublikowano 1 Maja 2016 SmacznegoMam nadzieję że było warto . Cytuj Naturę mam zimną a dym robię tylko kiedy potrzeba Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10262-mirka-sucha-krakowska-krojona-podpiekana/page/3/#findComment-494536 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dob12 Opublikowano 1 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij #58 Opublikowano 1 Maja 2016 Oczywiście Nie chcę zaśmiecać Twojego wątku swoimi fotkami,ale myślę że nie będziesz miał nic przeciwko jeśli wstawię jedno.Tylko ja wp I kroiłem na kostkę 2x2 ,bo bałem się że mi się nadziewarka zapcha,Lejek ma średnicę 24mm.Wędzona i dopiekana na koniec w piekarniku według Twojego przepisu. Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10262-mirka-sucha-krakowska-krojona-podpiekana/page/3/#findComment-494588 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirekr134a Opublikowano 2 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij #59 Opublikowano 2 Maja 2016 Cytuj Naturę mam zimną a dym robię tylko kiedy potrzeba Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10262-mirka-sucha-krakowska-krojona-podpiekana/page/3/#findComment-494747 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.