Maxell Opublikowano 5 Września 2014 Zgłoś Udostępnij #1 Opublikowano 5 Września 2014 Tutaj z kolei zamieszczę komplet skryptów (4 szt.) wydanych przez Stowarzyszenie Naukowo-Techniczne Inżynierów i Techników Przemysłu Spożywczego, Sekcja Przemysłu Mięsnego pt.: "Kurs dla standaryzatorów bekonowych Centrali Przemysłu Mięsnego": Warszawa, 1961 r.Całość składa się z następujących pozycji:Skrypt 1: Towaroznawstwo bekonowe,Skrypt 2. Czynniki wpływające na jakość tuszy bekonowej,Skrypt 3: Poubojowa ocena świń bekonowych,Skrypt 4: Żywiec bekonowy. Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10301-tradycja-viii-kurs-dla-standaryzator%C3%B3w-bekonowych-cpm/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.