electra Opublikowano 30 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij #26 Opublikowano 30 Marca 2015 niestety whisky nie umiem robic..a innych wysokoprocentowych TZ nie pija..poczeka do maja i zapedze do wedzoka niech pilnuje Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9853-electra-i-jej-podw%C3%B3rkowa-w%C4%99dzarka/https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=10555&start=0Jeśli uważasz że w internecie wszystko jest za darmo, to się bardzo mylisz.... dlaczego? - sprawdź http://wedlinydomowe...pomocy-stronie/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10421-wyroby-z-w%C4%99dzarni-%C5%9Bmietnikowej/page/2/#findComment-417034 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morfeusz300 Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij #27 Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Ooo kurde to tak zwana Dyspensa:( Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8689-wedzarnia-morfeusza/Niech dym będzie z nami... Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10421-wyroby-z-w%C4%99dzarni-%C5%9Bmietnikowej/page/2/#findComment-417354 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eli55 Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij #28 Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Bardzo ladny wyrob :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10421-wyroby-z-w%C4%99dzarni-%C5%9Bmietnikowej/page/2/#findComment-417357 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miesiarz Opublikowano 4 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #29 Opublikowano 4 Października 2015 Po 2 miesiącach bez lodówki w końcu udało się coś zrobić.Trochę parówkowej 6,5 kg i kiełbasa do podsuszenia - 8 kg Będę musiał w końcu chyba pomyśleć o czymś większym... Wędzenie na 2 razy zajmuje jednak trochę czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10421-wyroby-z-w%C4%99dzarni-%C5%9Bmietnikowej/page/2/#findComment-448307 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziezielony Opublikowano 4 Października 2015 Zgłoś Udostępnij #30 Opublikowano 4 Października 2015 ....... drugi śmietnik....Standaryzacja utrzymana w widełkach ładnie/b.ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10421-wyroby-z-w%C4%99dzarni-%C5%9Bmietnikowej/page/2/#findComment-448338 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miesiarz Opublikowano 4 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #31 Opublikowano 4 Października 2015 Dzięki. Staram się jak mogę ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10421-wyroby-z-w%C4%99dzarni-%C5%9Bmietnikowej/page/2/#findComment-448348 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pacan Wojciech Opublikowano 6 Października 2015 Zgłoś Udostępnij #32 Opublikowano 6 Października 2015 Parówkową robiłes w kutrze czy mieliłeś maszynka b.ładna . Cytuj Wojciech Pacan Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10421-wyroby-z-w%C4%99dzarni-%C5%9Bmietnikowej/page/2/#findComment-448637 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gonzo Opublikowano 6 Października 2015 Zgłoś Udostępnij #33 Opublikowano 6 Października 2015 robiłes w kutrze czy mieliłeś maszynka Mi wygląda na maszynkę ale też jestem ciekaw prawdy Cytuj Carpe diem - raz kozie death Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10421-wyroby-z-w%C4%99dzarni-%C5%9Bmietnikowej/page/2/#findComment-448646 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miesiarz Opublikowano 6 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #34 Opublikowano 6 Października 2015 Maszynką elektryczną nr 5 mielone 2 razy na sitku do maku. Ostatnio elektryczną używam tylko do "kutrowania". Ręczną 8 kręcę wszstko inne i jakość mielonego mięsa jest bez porównania lepsza. Ale do mielenie na miazgę elektryczna wydaje się idealna Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10421-wyroby-z-w%C4%99dzarni-%C5%9Bmietnikowej/page/2/#findComment-448649 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.