Skocz do zawartości

[S] Pozioma nadziewarka do kiełbas 5L - stal nierdzewna FV

Rekomendowane odpowiedzi

Zanim kupiłem royala zadzwoniłem do firmy z pytaniem co to  za sprzęt, sprzedający odp. że jest to niemiecka firma robiona w chinach... ale patrząc na te wszystkie zdjęcia victor, hendi, royal... nadziewarki są bardzo podobne np. szczegóły jak naklejki albo tłok z royala i vicotr są prawie identyczne. Mam wrażenie że to wszystko  robione jest w jednym miejscu :cool: no chyba że chinole sami siebie kopiują :D Tak więc czy kupię za 650zł czy za 500zł nazwa dla mnie jest bez znaczenia wszystko CHRL.

Zanim kupiłem royala zadzwoniłem do firmy z pytaniem co to  za sprzęt, sprzedający odp. że jest to niemiecka firma robiona w chinach... ale patrząc na te wszystkie zdjęcia victor, hendi, royal... nadziewarki są bardzo podobne np. szczegóły jak naklejki albo tłok z royala i vicotr są prawie identyczne. Mam wrażenie że to wszystko  robione jest w jednym miejscu :cool: no chyba że chinole sami siebie kopiują :D Tak więc czy kupię za 650zł czy za 500zł nazwa dla mnie jest bez znaczenia wszystko CHRL.

I tak to wlasnie jest, nie dajcie sie mamic ze to produkt niemiecki. Niemiecki produkt to np. Dick, a reszta to chinczyki ktore sa sprowadzane z Chin i reklamowane jako wlasna produkcja. Jak chcecie cos dowiedziec sie o producencie to idzcie na jego strone internetowa i popatrzcie ile ludzi zatrudnia firma, jakie ma maszyny do produkcji, zaplecze itd. Wtedy widac dopiero ze w firmie pracuje np. 20 ludzi i to w biurze oraz przy wysylce.

Pozdrawiam yogi

Edytowane przez yogi
  • Maxell zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.