tier Opublikowano 2 Października 2014 Zgłoś Udostępnij #26 Opublikowano 2 Października 2014 Zanim kupiłem royala zadzwoniłem do firmy z pytaniem co to za sprzęt, sprzedający odp. że jest to niemiecka firma robiona w chinach... ale patrząc na te wszystkie zdjęcia victor, hendi, royal... nadziewarki są bardzo podobne np. szczegóły jak naklejki albo tłok z royala i vicotr są prawie identyczne. Mam wrażenie że to wszystko robione jest w jednym miejscu no chyba że chinole sami siebie kopiują Tak więc czy kupię za 650zł czy za 500zł nazwa dla mnie jest bez znaczenia wszystko CHRL. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10427-s-pozioma-nadziewarka-do-kie%C5%82bas-5l-stal-nierdzewna-fv/page/2/#findComment-374745 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogi Opublikowano 2 Października 2014 Zgłoś Udostępnij #27 Opublikowano 2 Października 2014 (edytowane) Zanim kupiłem royala zadzwoniłem do firmy z pytaniem co to za sprzęt, sprzedający odp. że jest to niemiecka firma robiona w chinach... ale patrząc na te wszystkie zdjęcia victor, hendi, royal... nadziewarki są bardzo podobne np. szczegóły jak naklejki albo tłok z royala i vicotr są prawie identyczne. Mam wrażenie że to wszystko robione jest w jednym miejscu no chyba że chinole sami siebie kopiują Tak więc czy kupię za 650zł czy za 500zł nazwa dla mnie jest bez znaczenia wszystko CHRL.I tak to wlasnie jest, nie dajcie sie mamic ze to produkt niemiecki. Niemiecki produkt to np. Dick, a reszta to chinczyki ktore sa sprowadzane z Chin i reklamowane jako wlasna produkcja. Jak chcecie cos dowiedziec sie o producencie to idzcie na jego strone internetowa i popatrzcie ile ludzi zatrudnia firma, jakie ma maszyny do produkcji, zaplecze itd. Wtedy widac dopiero ze w firmie pracuje np. 20 ludzi i to w biurze oraz przy wysylce.Pozdrawiam yogi Edytowane 2 Października 2014 przez yogi Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10427-s-pozioma-nadziewarka-do-kie%C5%82bas-5l-stal-nierdzewna-fv/page/2/#findComment-374769 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi