Gregtom Opublikowano 7 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij #1 Opublikowano 7 Stycznia 2015 Swietny material i duzo przepisow.. Tu link: http://www.lubelskie.pl/img/userfiles/files/PDF/Rolnictwo/2014/produkty2014.pdf Cytuj Wszystko ma jeden koniec, ale kiełbasa ma dwa .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roger Opublikowano 7 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij #2 Opublikowano 7 Stycznia 2015 Bardzo fajna pozycja ... przypomniałem sobie parę ciekawych rzeczy z tego regionu. Cytuj Robert601353601ʎuɯnɹʇ po oʞǝıʍ oʇ ɯǝsɐzɔ oʞlʎʇ-ɯǝıʞǝıʍ z ǝɾǝzɹpɐɯ ʞǝıʍolzɔ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
electra Opublikowano 7 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij #3 Opublikowano 7 Stycznia 2015 a ja musze wyprobowac cebularze ,bo lubie, a te kupne to tylko z nazwy sa cebularzami Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9853-electra-i-jej-podw%C3%B3rkowa-w%C4%99dzarka/https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=10555&start=0Jeśli uważasz że w internecie wszystko jest za darmo, to się bardzo mylisz.... dlaczego? - sprawdź http://wedlinydomowe...pomocy-stronie/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kruszynka Opublikowano 7 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij #4 Opublikowano 7 Stycznia 2015 Piróg,tylko piróg ! Dużo do powiedzenia miałaby tu nasza forumowa koleżanka Wiesia,ale mało nas odwiedza Cytuj "Zwierzęta się wypasają. Człowiek je. Ale umie jeść tylko człowiek inteligentny" Anthelme Brillat - Sawarin Pozdrawiam serdecznie. Kazik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roger Opublikowano 7 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij #5 Opublikowano 7 Stycznia 2015 Piróg,tylko piróg ! No właśnie Kaziu między innymi te z kaszą gryczaną i tzw "żelazne" ze smażonymi ziemniakami sobie przypomniałem Te żelazne babcia po ugotowaniu przeważnie studziła, kroiła na pół i podsmażała ze skwarkami i cebulką ... do tego zsiadłe mleko hmmm muszę to znowu zrobić Cytuj Robert601353601ʎuɯnɹʇ po oʞǝıʍ oʇ ɯǝsɐzɔ oʞlʎʇ-ɯǝıʞǝıʍ z ǝɾǝzɹpɐɯ ʞǝıʍolzɔ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Samanta Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij #6 Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Jak to dobrze, że trafiłam na te przepisy. Pochodze spod Biłgoraja i niektóre z nich znam z domu, niektóre zapomniałam zupełnie aż do teraz, a niektóre pierwszy raz widzę. Trzeba odnowić w pamięci i na stole tamtą kuchnię, bo jest zdrowa i dobra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.