czarkowsky Opublikowano 9 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij #1 Opublikowano 9 Stycznia 2015 Witam!Od jakiegoś czasu kupuję w ubojni ćwiartkę wieprzową, rozbieram ją i robię kiełbasę i wędzonki. Zdaję sobie sprawę, że robię to bardzo amatorsko, dlatego chciałbym nawiązać kontakt z osobą z woj. łódzkiego lub wielkopolskiego (cz. wschodnia), która pokazałaby mi jak powinien wyglądać ubój świnki i jak fachowo rozebrać mięso wieprzowe i zrobić wędliny. Czarekczarkowsky@gmail.com605 315 312 Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10874-kontakt-z-zadymiaczami-z-%C5%82%C3%B3dzkiego-i-wschodniej-wielkopolski/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweljack Opublikowano 9 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij #2 Opublikowano 9 Stycznia 2015 Witaj, możesz też zapisać się na kurs SDM https://wedlinydomowe.pl/forum/forum/37-nasza-szko%C5%82a-domowego-masarstwa/ lub zakupić filmy https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10574-informacja-o-filmach-technologicznych/. Cytuj Nowy użytkowniku! Cała wiedza o wędlinach domowych za darmo https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10412-za-darmo-za-free-dla-każdego-nowego-forumowicza/ Miłego dnia. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10874-kontakt-z-zadymiaczami-z-%C5%82%C3%B3dzkiego-i-wschodniej-wielkopolski/#findComment-395868 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kotunia Opublikowano 9 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij #3 Opublikowano 9 Stycznia 2015 Paweł! Kolega jest koleżeński i uważa, że "burza intelektualna " da mu więcej pożytku- nie negują wartości proponowanych pomocy naukowych, też uważam, że wymiana pogladów, w początkowej fazie zdobywania umiejetności, odniesie efektywniejszy skutek Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10874-kontakt-z-zadymiaczami-z-%C5%82%C3%B3dzkiego-i-wschodniej-wielkopolski/#findComment-395952 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.