Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!
Od jakiegoś czasu kupuję w ubojni ćwiartkę wieprzową, rozbieram ją i robię kiełbasę i wędzonki. Zdaję sobie sprawę, że robię to bardzo amatorsko, dlatego chciałbym nawiązać kontakt z osobą z woj. łódzkiego lub wielkopolskiego (cz. wschodnia), która pokazałaby mi jak powinien wyglądać ubój świnki i jak fachowo rozebrać mięso wieprzowe i zrobić wędliny.
 
Czarek
czarkowsky@gmail.com
605 315 312

 

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10874-kontakt-z-zadymiaczami-z-%C5%82%C3%B3dzkiego-i-wschodniej-wielkopolski/
Udostępnij na innych stronach

Paweł! Kolega jest koleżeński i uważa, że "burza intelektualna " da mu więcej pożytku- nie negują wartości proponowanych pomocy naukowych, też uważam, że wymiana pogladów, w początkowej fazie zdobywania umiejetności, odniesie efektywniejszy skutek :blush:

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

Ładowanie
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.