Maxell Opublikowano 15 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij #1 Opublikowano 15 Marca 2015 W temacie https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/11177-część-ii-wędliny-parzone-technologiczne-odchylenia-jakości-i-przeciwdziałanie/#entry412315oraz trzech pozostałych tematach tej serii, opisujących wady (i sposoby przeciwdziałania im) w produkcji wędlin surowych, salcesonów oraz kiszek, zawartych jest szereg bardzo ważnych informacji technologicznych do poznania których Państwa zachęcam. Tutaj znajdziecie odpowiedzi na wiele pytań i wątpliwości. Dzisiaj powinienem zakończyć całą serię. Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/11286-istotna-informacja/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.