yogi Opublikowano 17 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #26 Opublikowano 17 Marca 2015 U nas klasyfikuje sie maki tak samo.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/11291-yogi-uczy-sie-piekarstwa-metoda-autolizy-test/page/2/#findComment-413368 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pacan Wojciech Opublikowano 17 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij #27 Opublikowano 17 Marca 2015 Tak inaczej by nie istniał handel tym towarem ,rozumiem .Pozdrawiam Cytuj Wojciech Pacan Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/11291-yogi-uczy-sie-piekarstwa-metoda-autolizy-test/page/2/#findComment-413371 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogi Opublikowano 17 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #28 Opublikowano 17 Marca 2015 Masz racje metoda ustalania wartosci mak moze byc ta sama, tylko nie wszystkie panstwa maja maki oznaczone w DIN. To wlasnie mialem na mysli. Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/11291-yogi-uczy-sie-piekarstwa-metoda-autolizy-test/page/2/#findComment-413383 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pacan Wojciech Opublikowano 17 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij #29 Opublikowano 17 Marca 2015 (edytowane) Yogi , my mamy w PN , i Ty tez masz , przecież czytam ze pieszesz mówiesz wiec i myślisz w PN , a ze teraz korzystaasz z DIN trudno taka bajka.Pozdrawiam Edytowane 17 Marca 2015 przez Pacan Wojciech Cytuj Wojciech Pacan Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/11291-yogi-uczy-sie-piekarstwa-metoda-autolizy-test/page/2/#findComment-413445 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.