piksiak Opublikowano 21 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij #26 Opublikowano 21 Listopada 2016 PePe gdyby to było takie proste jak piszesz to nikt by kutra nie kupił bo jest dwa razy droższy. Ps.Znowu wdaję się w dyskusję, że wszystko można wszystkim zastąpić i po co kupować drożej jak można taniej albo byle czym . Piksiak Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/1183-kupi%C4%99-kuter/page/2/#findComment-527422 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PePe Opublikowano 21 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij #27 Opublikowano 21 Listopada 2016 (edytowane) Kupowanie kutra aby zrobić kilka kilo parówek albo mortadeli to przerost formy nad treścią, mnie wystarczy malaxer, a gdybym go nie miał to kutrował bym blenderem.No chyba ze ma się pieniędzy jak lodu.... to kto bogatemu zabroni? Edytowane 21 Listopada 2016 przez EAnna lit Sznurek od mojej wędzonki jest smaczniejszy od wędlin z marketu. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/1183-kupi%C4%99-kuter/page/2/#findComment-527425 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi