Gość Leosta Opublikowano 30 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij #1 Opublikowano 30 Listopada 2015 Moje dzisiejsze wędzonki. Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/12352-leosta-pr%C3%B3buje-w%C4%99dzi%C4%87/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz36 Opublikowano 30 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij #2 Opublikowano 30 Listopada 2015 Witam świetne wędzonki pozdrawiam:)Witam świetne wędzonki pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/12352-leosta-pr%C3%B3buje-w%C4%99dzi%C4%87/#findComment-459675 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregtom Opublikowano 1 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij #3 Opublikowano 1 Grudnia 2015 Fotki wedzonek przesliczne oraz smakowicie wygladaja.. Ale dodam przestroge administracji, ze jesli dodajecie przez zewnetrzne hostingi, fotki Waszych wyrobow, to one poprostu z czasem znikna, a o prawach autorskich juz nie wspomne..Byla by naprawde wielka szkoda takie "slicznotki" ogladac pod inna nazwa i na byle jakich stronach w necie, podajace ze to "ichne" wyroby..(Przypadki nie z palca wyssane).. ! Cytuj Wszystko ma jeden koniec, ale kiełbasa ma dwa .. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/12352-leosta-pr%C3%B3buje-w%C4%99dzi%C4%87/#findComment-459686 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ArkoGdynia Opublikowano 1 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij #4 Opublikowano 1 Grudnia 2015 Witaj!Wyroby bardzo ładne, lecz chciał bym Ci zwrócić uwagę że chyba trochę za długo wędziłeś... kolorek po parzeniu ciemnieje i warto następnym razem wyciągnąć wyroby trochę wcześniej..... ale za całokształt Z Dymnym pozdrowieniem.... Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/12352-leosta-pr%C3%B3buje-w%C4%99dzi%C4%87/#findComment-459696 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo8014 Opublikowano 1 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij #5 Opublikowano 1 Grudnia 2015 ArkoGdynia Pytanie Czy za ciemny kolor to zmienia smak na gorszy?Bo ja też lubię takie "lekko podpieczone"pytam bo się uczę od Was i stosuję się do rad dziękuje za odpowiedź Leosta ja czuje zapach przez monitor ;-) przepiękne Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/12352-leosta-pr%C3%B3buje-w%C4%99dzi%C4%87/#findComment-459699 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
menzur Opublikowano 1 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij #6 Opublikowano 1 Grudnia 2015 Bardzo ładne wędzonki !!! Tak trzymaj . Czas na kiełbaski. Cytuj Apetyt rośnie wraz ze mną od urodzenia. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/12352-leosta-pr%C3%B3buje-w%C4%99dzi%C4%87/#findComment-459705 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ArkoGdynia Opublikowano 1 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij #7 Opublikowano 1 Grudnia 2015 (edytowane) @ Pablo8014 ... moim zdaniem troszkę zmienia... albo to już "mój bzik" ... kiedyś smakowałem właśnie takie "przeciągnięte" wyroby osoby która wędziła wg "własnych" widzimisię ( nie miała zamiarów słuchać rad!) i moim zdaniem były takie gorzkawe w smaku... ale pewnie na ten smak złożyło się kilka czynników... A Podpieczone a parzone wyroby to dwie różne metody wykończenia termicznego wyrobów i ich się niestety nie łączy! Więc albo podpiekasz albo parzysz! Ja akurat nie jestem zwolennikiem "czarnych" wyrobów... chodź te kolegi nie są jakoś specjalnie "przypieczone".... może to aparat przekłamuje albo po prostu musiał by chwilę krócej trzymać w wędzarni.... Z Dymnym pozdrowieniem.... Edytowane 1 Grudnia 2015 przez ArkoGdynia Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/12352-leosta-pr%C3%B3buje-w%C4%99dzi%C4%87/#findComment-459712 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziezielony Opublikowano 1 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij #8 Opublikowano 1 Grudnia 2015 Wyroby zwędzone spoko Z kategorii fanaberie bez implikacji to tak okazały bok bym se podzielił na mniejsze klocki... ale ja to fetyszysta Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/12352-leosta-pr%C3%B3buje-w%C4%99dzi%C4%87/#findComment-459775 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Leosta Opublikowano 13 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij #9 Opublikowano 13 Stycznia 2016 (edytowane) Witam.Przedwczoraj poczyniłem kiełbasę "Na podwójnym winie". http://i64.tinypic.com/iyl7qp.jpg http://i67.tinypic.com/o8xlah.jpg http://i63.tinypic.com/2prd46u.jpg http://i68.tinypic.com/6nt6jk.jpg http://i65.tinypic.com/1t7k0n.jpg http://i63.tinypic.com/oa6r8g.jpg http://i64.tinypic.com/2d93500.jpg http://i67.tinypic.com/14t4raw.jpg http://i64.tinypic.com/330tchy.jpg http://i66.tinypic.com/i75rb4.jpg http://i63.tinypic.com/2v0mmg7.jpg http://i63.tinypic.com/nfjwx2.jpg http://i64.tinypic.com/29y2v89.jpg Edytowane 13 Stycznia 2016 przez Leosta Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/12352-leosta-pr%C3%B3buje-w%C4%99dzi%C4%87/#findComment-468339 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej k Opublikowano 13 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij #10 Opublikowano 13 Stycznia 2016 Przedwczoraj poczyniłem kiełbasę "Na podwójnym winie". No i optycznie piękny wyrób . Pozdrawiam Cytuj Niech pożywienie będzie naszym lekarstwem .Konserwanty zabijają powoli !!! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/12352-leosta-pr%C3%B3buje-w%C4%99dzi%C4%87/#findComment-468376 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek z Bielska Opublikowano 13 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij #11 Opublikowano 13 Stycznia 2016 (edytowane) Pięknie kiełbaska uwędzona,bezbłędnie szczeglnie na zaokrąglonych końcówkach pęta,schapał bym ją...bo przypomina mi moją hehe. Edytowane 13 Stycznia 2016 przez Marek z Bielska Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/12352-leosta-pr%C3%B3buje-w%C4%99dzi%C4%87/#findComment-468378 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.