KamilPe Opublikowano 6 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij #1 Opublikowano 6 Marca 2016 Witam w moim wątku, niedawno rozpocząłem przygodę z serowarstwem;) bede tutaj dzielił się z wami moimi przygodami w tej dziedzinie, z czasem planuje tez rozszerzyć działalność o wędliny itp.Zobaczymy jak to bedzie;D Poniżej mój pierwszy ser robiony 13 lutego i kolejny robiony zaraz po nim 18 Wczoraj była degustacja i smakowały obydwa czyli jest dobrze Drugi ser był robiony z ziołami prowansalskimi.https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160306/6152be1e64860537aef3ab85a9ce4723.jpg https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160306/3873e8e6d00a19890daf480a38717538.jpg Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/12787-moje-wyroby-kamilpe/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jac007 Opublikowano 6 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij #2 Opublikowano 6 Marca 2016 Ładny w przekroju. Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/12787-moje-wyroby-kamilpe/#findComment-482519 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@halusia@ Opublikowano 6 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij #3 Opublikowano 6 Marca 2016 Witam w moim wątku, niedawno rozpocząłem przygodę z serowarstwem;) bede tutaj dzielił się z wami moimi przygodami w tej dziedzinie Super ... czekamy na dalsze relacje Cytuj Pozdrawiam Halusia "idę wolno, ale nie cofam się nigdy" http://emotikona.pl/gify/pic/kotek.gif Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/12787-moje-wyroby-kamilpe/#findComment-482526 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KamilPe Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij #4 Opublikowano 23 Kwietnia 2016 (edytowane) Co do dalszych relacji...Mój półtora miesięczny ser z ziołami prowansalskimi:) https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160423/bbd63af76dd8c9ea55bd8ece10abef38.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20160423/af0e8e903bc0b0eda3ae6c83e7ec54d3.jpg Był jeszcze z tłuczonym kolorowym pieprzem ale tak długo nie wytrzymał Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane 23 Kwietnia 2016 przez KamilPe Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/12787-moje-wyroby-kamilpe/#findComment-493037 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KamilPe Opublikowano 1 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij #5 Opublikowano 1 Lutego 2017 Zabieram sie za kolejny ser po sporej przerwie,niestety podpuszczka ma termin ważności do dzisiaj i w weekend będzie juz po terminie, i tu moje pytanie jaka podpuszczkę byście mi polecili i gdzie najlepiej zamówić ? Moja podpuszczka jest w płynie mikrobiologiczna z kroplomierzem ze strony serowar Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/12787-moje-wyroby-kamilpe/#findComment-538596 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziezielony Opublikowano 1 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij #6 Opublikowano 1 Lutego 2017 Jak trzymałeś w lodówce to najprawdopodobniej jest w porządku.Kiedyś awaryjnie, na szybko, kupiłem podpuchę u Obi'boka, byłem b.zadowolony -----Podpuszczka z Serowara jest ok, również stosuję z Agrovisu Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/12787-moje-wyroby-kamilpe/#findComment-538605 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KamilPe Opublikowano 4 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij #7 Opublikowano 4 Lutego 2017 Dziekuje za odpowiedz, a to efekt warzenia Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/12787-moje-wyroby-kamilpe/#findComment-539207 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Einshell Opublikowano 4 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij #8 Opublikowano 4 Lutego 2017 efekt warzenia No...chyba dobra wydajność Z ilu litrów mleczka robiłeś...? Cytuj Einshel ,, Jak 'se' człowiek sam nie zrobi , to mu nikt nie zrobi... '' Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/12787-moje-wyroby-kamilpe/#findComment-539231 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KamilPe Opublikowano 4 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij #9 Opublikowano 4 Lutego 2017 (edytowane) Dobra dobra:)Robiłem z 10 L A i jeszcze 0,5kg ricotty mam Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane 4 Lutego 2017 przez KamilPe Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/12787-moje-wyroby-kamilpe/#findComment-539234 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Einshell Opublikowano 5 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij #10 Opublikowano 5 Lutego 2017 Hehe A i we serwatce sie pewnie wykąpałeś... Cytuj Einshel ,, Jak 'se' człowiek sam nie zrobi , to mu nikt nie zrobi... '' Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/12787-moje-wyroby-kamilpe/#findComment-539264 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KamilPe Opublikowano 5 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij #11 Opublikowano 5 Lutego 2017 Nie no cos ty;D w mleku dlatego jakość dobra Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/12787-moje-wyroby-kamilpe/#findComment-539283 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.