DZIADEK MACIEK Opublikowano 14 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij #1 Opublikowano 14 Marca 2016 (edytowane) Po pokazaniu grilla Monolith w temacie "obiadowym" dostałem sporo pytań na temat ceny, dostępności...Zdaję sobie sprawę, że większość z nich to ciekawość, ale nie chcę zaśmiecać tamtego tematu, w dziale Grill przekażę kilka informacji. Ceny modeli 2016 r. Nowością są koszyczki na węgiel z przegrodą, nowy deflektor z podstawką i inne otwieranie klapki do podajnika zrębek. Kilka przykładów cen: 1. Junior czarny/bordo 3999 zł. Grill nie zawiera stelaża, w skład wchodzi natomiast: ruszt 2 poziomy, deflektor z podstawką, podajnik do wiórów, koszyczek na węgiel, uchwyt do rusztu 2. J/w tylko ze stelażem na kołach - 4400 zł 3.Classic odpowiednio 5150 zł lub 5799 zł 4. Classic ze stołem z galwanizowanej stali i drewna tekowego - 7999 zł 5. LeCHEF 9000 zł lub 9900 w zależności od zestawu. Są także wersje jeszcze droższe. Zostało kilka szt z modeli 2015 r, ceny trochę niższe W zależności od organizacji naszego przyjazdu do Napoleonowa, być może będę mógł taki piec przywieźć i pokazać jak działa. Oczywiście Maxell powinien się też wypowiedzieć na ten temat. Edytowane 14 Marca 2016 przez EAnna Cytuj www.wedzarnie.com.pl Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/12825-grill-monolith/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi