Witaj na forum Wędzarniczej Braci

Na naszym forum, tak jak na większości innych, musisz się zarejestrować by móc korzystać z wszystkich funkcji dostępnych dla użytkowników.
To bardzo prosta procedura, która zajmie Ci tylko chwilę, a dzięki temu będziesz mógł korzystać z dodatkowych funkcji niedostępnych dla użytkowników niezalogowanych.
Zakładając swoje konto będziesz mógł między innymi:
- rozpoczynać nowe tematy na forum,
- odpowiadać na posty innych,
- przeglądać załączone do postów zdjęcia,
- wysyłać prywatne wiadomości do innych użytkowników,
- dostawać powiadomienia o nowych postach.
Zachęcamy do rejestracji!!!
To bardzo prosta procedura, która zajmie Ci tylko chwilę, a dzięki temu będziesz mógł korzystać z dodatkowych funkcji niedostępnych dla użytkowników niezalogowanych.
Zakładając swoje konto będziesz mógł między innymi:
- rozpoczynać nowe tematy na forum,
- odpowiadać na posty innych,
- przeglądać załączone do postów zdjęcia,
- wysyłać prywatne wiadomości do innych użytkowników,
- dostawać powiadomienia o nowych postach.
Zachęcamy do rejestracji!!!
Grill
Podpięty
[OAFP] Wyroby mięsne na grilla lub do pieczenia. Wymagania produkcyjne i jakościoweNapisany przez Maxell, 06 sty 2021 |
|
![]()
|
|
Podpięty
Mikrobiolodzy: Grillowanie może być niebezpieczneNapisany przez Maxell, 03 paź 2019 |
|
![]()
|
|
Podpięty
[Rok 1939] Smak jest duszą potrawyNapisany przez Maxell, 18 cze 2019 |
|
![]()
|
|
Podpięty
[Trochę historii] Czy Romajos grillował? Kilka słów o metodach przyrządzania podrobów i mięsa przez ludzi antyku i BizancjumNapisany przez Maxell, 22 kwi 2019 |
|
![]()
|
|
Podpięty
Grillowanie. Mięso, ryby, warzywa i inne produktyNapisany przez Maxell, 23 lis 2018 |
|
![]()
|
|
Podpięty
Przepis na życzenie. :DNapisany przez Maxell, 29 kwi 2018 |
|
![]()
|
|
Podpięty
[Dodatki do grilla] Potrawy światowej sławyNapisany przez Maxell, 05 cze 2017 |
|
![]()
|
|
Podpięty
Sznycle, steki i inne dania mięsneNapisany przez Maxell, 15 maj 2017 |
|
![]()
|
|
Podpięty
Niezbędny dodatek do grillaNapisany przez Maxell, 25 mar 2017 |
|
![]()
|
|
Podpięty
Ruszty, rożna i wędzarnieNapisany przez Maxell, 23 mar 2017 |
|
![]()
|
|
Podpięty
Sałatki do grillaNapisany przez Maxell, 22 mar 2017 |
|
![]()
|
|
Podpięty
Weekend przy grilluNapisany przez Maxell, 21 mar 2017 |
|
![]()
|
|
Kiełbasa grillowa -wędzonaNapisany przez jacekw21, 03 paź 2020 ![]() |
|
![]()
|
|
Szaszłykowa marynataNapisany przez norwegia2000, 17 sie 2020 |
|
![]()
|
|
Ciekawy gadżet do grillaNapisany przez Maxell, 08 maj 2020 |
|
![]()
|
|
[Gruzja] Kupaty pieczone na grilluNapisany przez Maxell, 09 lip 2020 |
|
![]()
|
|
Matambre argentynskie a la pizzaNapisany przez mucho, 05 lip 2020 |
|
![]()
|
|
Polędwice wieprzowe, owijane boczkiem, w klonowej glazurzeNapisany przez Maxell, 04 lip 2020 |
|
![]()
|
|
Wyzwanie świniak z rożna nad ogniskiemNapisany przez fantomek, 12 cze 2020 |
|
![]()
|
|
Grecki kofta kebeb z jagnięcinyNapisany przez sobol, 21 kwi 2020 |
|
![]()
|
|
Kebab turecki z kurczakaNapisany przez sobol, 21 kwi 2020 |
|
![]()
|
|
Prosię z rożnaNapisany przez kertoipg, 28 cze 2011 |
|
![]()
|
|
Ciekawe rozwiązanie rusztu do grillowania kiełbasekNapisany przez ANNAM, 21 maj 2017 |
|
![]()
|
|
Eksperyment roger'aNapisany przez roger, 06 lip 2017 |
|
![]()
|
|
Grill argentyńskiNapisany przez zmysel, 28 sie 2019 |
|
![]()
|
|
Kiełbasa grillowa z wędzonym seremNapisany przez jacekw21, 14 lut 2019 |
|
![]()
|
|
Rozpałki do grilla, wędzarni, ogniska, kominka i piecaNapisany przez Maxell, 26 sie 2018 |
|
![]()
|
|
Ruszt grilla z ociekaczem tłuszczuNapisany przez Arturos, 14 mar 2017 |
|
![]()
|
|
Grill gazowy - z deflektorem lub na kamienie lawy - różnice?Napisany przez leszmesz, 13 kwi 2016 |
|
![]()
|
|
Kamienna płyta do grillaNapisany przez lewar, 20 paź 2017 |
|
![]()
|