Witaj na forum Wędzarniczej Braci

Na naszym forum, tak jak na większości innych, musisz się zarejestrować by móc korzystać z wszystkich funkcji dostępnych dla użytkowników.
To bardzo prosta procedura, która zajmie Ci tylko chwilę, a dzięki temu będziesz mógł korzystać z dodatkowych funkcji niedostępnych dla użytkowników niezalogowanych.
Zakładając swoje konto będziesz mógł między innymi:
- rozpoczynać nowe tematy na forum,
- odpowiadać na posty innych,
- przeglądać załączone do postów zdjęcia,
- wysyłać prywatne wiadomości do innych użytkowników,
- dostawać powiadomienia o nowych postach.
Zachęcamy do rejestracji!!!
To bardzo prosta procedura, która zajmie Ci tylko chwilę, a dzięki temu będziesz mógł korzystać z dodatkowych funkcji niedostępnych dla użytkowników niezalogowanych.
Zakładając swoje konto będziesz mógł między innymi:
- rozpoczynać nowe tematy na forum,
- odpowiadać na posty innych,
- przeglądać załączone do postów zdjęcia,
- wysyłać prywatne wiadomości do innych użytkowników,
- dostawać powiadomienia o nowych postach.
Zachęcamy do rejestracji!!!
Grill
Podpięty
Grill - specjały z różnych stron świata.Napisany przez Maxell, 05 maj 2023 |
|
![]()
|
|
Podpięty
Kotlety, befsztyki, zrazy.Napisany przez Maxell, 05 maj 2023 |
|
![]()
|
|
Podpięty
Grill i sałatkiNapisany przez Maxell, 04 maj 2023 |
|
![]()
|
|
Podpięty
Pyszne dania z grilla.Napisany przez Maxell, 27 kwi 2023 |
|
![]()
|
|
Podpięty
Mięso grillowaneNapisany przez Maxell, 28 mar 2022 |
|
![]()
|
|
Podpięty
[Kociołek] Prażonka - pieczonka z ogniska.Napisany przez Maxell, 02 cze 2022 |
|
![]()
|
|
Podpięty
Marynaty, bejce i glazuryNapisany przez Maxell, 28 mar 2022 |
|
![]()
|
|
Podpięty
Kilka słów o bezpiecznym grillowaniuNapisany przez Maxell, 09 gru 2021 |
|
![]()
|
|
Podpięty
Rola dodatków w produkcji mięsa do grillowania.Napisany przez Maxell, 28 sty 2022 |
|
![]()
|
|
Podpięty
Wyroby mięsne przeznaczone do grillowania.Napisany przez Maxell, 06 lis 2021 |
|
![]()
|
|
Podpięty
Zasady bezpiecznego grillowania.Napisany przez Maxell, 06 lis 2021 |
|
![]()
|
|
Podpięty
[OAFP] Wyroby mięsne na grilla lub do pieczenia. Wymagania produkcyjne i jakościoweNapisany przez Maxell, 06 sty 2021 |
|
![]()
|
|
Podpięty
Mikrobiolodzy: Grillowanie może być niebezpieczneNapisany przez Maxell, 03 paź 2019 |
|
![]()
|
|
Podpięty
[Rok 1939] Smak jest duszą potrawyNapisany przez Maxell, 18 cze 2019 |
|
![]()
|
|
Podpięty
[Trochę historii] Czy Romajos grillował? Kilka słów o metodach przyrządzania podrobów i mięsa przez ludzi antyku i BizancjumNapisany przez Maxell, 22 kwi 2019 |
|
![]()
|
|
Podpięty
Grillowanie. Mięso, ryby, warzywa i inne produktyNapisany przez Maxell, 23 lis 2018 |
|
![]()
|
|
Podpięty
Przepis na życzenie. :DNapisany przez Maxell, 29 kwi 2018 |
|
![]()
|
|
Podpięty
[Dodatki do grilla] Potrawy światowej sławyNapisany przez Maxell, 05 cze 2017 |
|
![]()
|
|
Podpięty
Sznycle, steki i inne dania mięsneNapisany przez Maxell, 15 maj 2017 |
|
![]()
|
|
Podpięty
Niezbędny dodatek do grillaNapisany przez Maxell, 25 mar 2017 |
|
![]()
|
|
Podpięty
Ruszty, rożna i wędzarnieNapisany przez Maxell, 23 mar 2017 |
|
![]()
|
|
Podpięty
Sałatki do grillaNapisany przez Maxell, 22 mar 2017 |
|
![]()
|
|
Podpięty
Weekend przy grilluNapisany przez Maxell, 21 mar 2017 |
|
![]()
|
|
Powłoka na ruszta i patyki do szaszłykówNapisany przez Rafał_Sparrow, 26 cze 2021 |
|
![]()
|
|
Kociołek czyli męska zabawa...Napisany przez fantomek, 30 maj 2021 |
|
![]()
|
|
O co chodzi z tym szaszłykiem?Napisany przez norwegia2000, 13 wrz 2021 |
|
![]()
|
|
Prosię z rożnaNapisany przez kertoipg, 28 cze 2011 |
|
![]()
|
|
Gril gazowy YATO YG-20013...Napisany przez Jakub Jewuła, 08 mar 2021 |
|
![]()
|
|
CukierNapisany przez Adam8008, 04 maj 2021 |
|
![]()
|
|
Szaszłykowa marynataNapisany przez norwegia2000, 17 sie 2020 |
|
![]()
|