Skocz do zawartości
Pamiętajcie, że z naszego forum możecie korzystać bezpłatnie tylko dzięki temu, iż kilkadziesiąt osób klika w reklamy. Może już czas abyś do nich dołączył?

Rekomendowane odpowiedzi

To będzie załatwione.

Poza tym, wdrożono mechanizm weryfikujący zmianę hasła przy opcji "zapomniałem hasła" oraz adres mailowy (link) przy zakładaniu konta. Proszę o weryfikację i sprawdzenie czy wszystko działa prawidłowo.

„Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein

https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/12957-startujemy/page/9/#findComment-494252

• Odpowiedzi 203
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Coś "nie baga"

Podczas zakładania konta po wpisaniu nazwy ulicy (która nie istnieje: "TESTWrzosowa") po ustawieniu kursora w polu numer domu co chwila wyskakiwał komunikat:

post-44204-0-89852400-1461950982_thumb.jpg

Podczas uzupełniania kodu i miasta też co chwila był komunikat, łącznie kilka razy się wyświetlił.

Po kliknięciu przycisku tworzenia dostałem:

Database_Exception [ 1366 ]: Incorrect decimal value: '' for column 'lat' at row 1 [ INSERT INTO `users` (`firstname`, `lastname`, `street`, `house`, `flat`, `postalcode`, `city`, `region_id`, `email`, `phone`, `lat`, `lng`, `password`, `agree_processing`, `agree_regulations`) VALUES ('TESTPiotr', 'TESTWiśniewski', 'TESTWrzosowa', '16', '', '83-031', 'Różyny', '11', 'viszna@poczta.onet.pl', '533863003', '', '', '5ff9c3414de5012418f91a14dda1ab63cc8aaec6afdb9c04661a4c38b9d0f063', '1', '1') ]

MODPATH/database/classes/Kohana/Database/MySQL.php [ 194 ]

189             {
190                 // This benchmark is worthless
191                 Profiler::delete($benchmark);
192             }
193
194             throw new Database_Exception(':error [ :query ]',
195                 array(':error' => mysql_error($this->_connection), ':query' => $sql),
196                 mysql_errno($this->_connection));
197         }
198
199         if (isset($benchmark))
  1. MODPATH/database/classes/Kohana/Database/Query.php [ 251 ] » Kohana_Database_MySQL->query(arguments)

2. APPPATH/classes/Model/User.php [ 9 ] » Kohana_Database_Query->execute()

3. APPPATH/classes/Controller/Rejestracja.php [ 58 ] » Model_User->register(arguments)

4. SYSPATH/classes/Kohana/Controller.php [ 84 ] » Controller_Rejestracja->action_index()

5. {PHP internal call} » Kohana_Controller->execute()

6. SYSPATH/classes/Kohana/Request/Client/Internal.php [ 97 ] » ReflectionMethod->invoke(arguments)

7. SYSPATH/classes/Kohana/Request/Client.php [ 114 ] » Kohana_Request_Client_Internal->execute_request(arguments)

8. SYSPATH/classes/Kohana/Request.php [ 997 ] » Kohana_Request_Client->execute(arguments)

9. DOCROOT/index.php [ 124 ] » Kohana_Request->execute()

Environmentpost-44204-0-89852400-1461950982_thumb.jpg

post-44204-0-54051200-1461953385_thumb.jpg

Edytowane przez Viszna

https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/12957-startujemy/page/9/#findComment-494256

Nie chcę się wtrącać , ale nazwa ulicy z 4 dużymi literami na początku , chyba nie istnieje? :facepalm:

Myślisz , że możesz wszystko ?

Spróbuj trzasnąć drzwiami obrotowymi

Myślałem ,że jestem już na dnie !!!!

Ale ktoś rzucił mi łopatę.

https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/12957-startujemy/page/9/#findComment-494353

Wujaszku, to są ostre testy, a one właśnie tak wyglądają. Poczytaj na forum, jakie nieraz wypisują bzdury i system musi to wytrzymać. ;)

„Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein

https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/12957-startujemy/page/9/#findComment-494356

• Maxell zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.