andrzej k Opublikowano 9 Września 2016 Zgłoś Udostępnij #26 Opublikowano 9 Września 2016 Każdy dobry salceson jest dobry , Jeżeli będziesz się kierował smakiem ( dobry to smaczny - tak to rozumiem ) to daleko nie dojedziesz . Ważne jest to , co w danym asortymencie jest najlepiej przyswajalne i odżywcze dla organizmu . Jak w każdym zawodzie albo prawie każdym wszystko należy wykonać zgodnie ze sztuką , w Naszym przypadku : zgodnie ze sztuką masarską Gorąco pozdrawiam Cytuj Niech pożywienie będzie naszym lekarstwem .Konserwanty zabijają powoli !!! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/13351-salceson-wg-narodowego/page/2/#findComment-515355 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.