Muski Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij #51 Opublikowano 6 Kwietnia 2017 nie wiem co to po wierzchu na sucho - dzięki wszystko już wiem Cytuj Muskie - to ryba 🙃 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/13433-turku%C4%87-dymi-i-nie-tylko/page/3/#findComment-546661 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TurkućPodjadek Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij #52 Opublikowano 6 Kwietnia 2017 nie wiem co to po wierzchu na sucho - dzięki wszystko już wiem nie na mokro moja wina jak wrzuciłem zdjęcia ale edytowałem odpowiedź na Twój post i dodałem że na mokro jedyny minus to taki że karkówka była za mała w stosunku do szynkowaru bo chciałem uzyskać walec Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/13433-turku%C4%87-dymi-i-nie-tylko/page/3/#findComment-546662 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij #53 Opublikowano 6 Kwietnia 2017 jedyny minus to taki że karkówka była za mała w całym tym działaniu jeśli ma dobry smak to ma same plusy a drobiazgi zostawmy jak będziemy robili na wystawę pozdrowienia Cytuj Muskie - to ryba 🙃 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/13433-turku%C4%87-dymi-i-nie-tylko/page/3/#findComment-546663 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TurkućPodjadek Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij #54 Opublikowano 6 Kwietnia 2017 (edytowane) przepisu nie dam na przyprawy bo każdy robi zalewę do peklosoli jak lubi, ale jak ktoś ma chwilę czasu to polecam pobawić się z całymi kawałkami peklowanego mięsa w szynkowarce a nie tylko mielonki i boczki... edit: w dziale z szynkowarami nie znalazłem przepisu na całe kawałki karkówki więc trochę improwizowałem Edytowane 6 Kwietnia 2017 przez TurkućPodjadek Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/13433-turku%C4%87-dymi-i-nie-tylko/page/3/#findComment-546664 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.