damin124 Opublikowano 11 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij #1 Opublikowano 11 Stycznia 2018 Witam, chcę zakupić ruszt normalny lub siatkę krępowaną/karbowaną do wędzarni do serków, filetów z ryb itp. Wiem że nierdzewna będzie najlepsza, a czy z czarnej stali też może być? W cenie jest spora różnica dlatego chciałbym się dowiedzieć. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14985-ruszt-do-w%C4%99dzarni/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
binio1111 Opublikowano 11 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij #2 Opublikowano 11 Stycznia 2018 (edytowane) Kompromisem jest ruszt od grilla - chromowany - błyszczy się , łatwy do czyszczenia i wędzarni długo posłuży. (kupiłem w Juli za trzydzieści kilka złotych) Edytowane 11 Stycznia 2018 przez binio1111 Ja się roboty nie boję, tylko ludzi mi dajcie Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14985-ruszt-do-w%C4%99dzarni/#findComment-583875 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi