Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

To co zrobiłem było próbą: jak poradzić sobie bez wędzarki.

Pierwsza z niewędzonych była oparta na starych przepisach /na stronce też takie dwa są/ i ta była surowa, suszona. Jest to dość specyficzna kiełbasa, bo jest twarda, i raczej do żucia niż jedzenia.

Postanowiłem więc zrobić podobną bo na podobnych składnikach, ale sparzyłem ją, aby była miękka.

Wyszła tak dobra, że już trzeci raz powtarzam i robię właśnie taką. Wczoraj też zrobiłem.

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/1537-kie%C5%82basa-suszona/#findComment-33497
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

Ładowanie
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.