maly1103 Opublikowano 23 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij #1 Opublikowano 23 Grudnia 2018 (edytowane) Witam i ja postanowiłem na święta coś zrobić Edytowane 23 Grudnia 2018 przez EAnna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxell Opublikowano 23 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij #2 Opublikowano 23 Grudnia 2018 (edytowane) Tyś nie mały, tylko duży. Edytowane 23 Grudnia 2018 przez EAnna Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pontiak Opublikowano 23 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij #3 Opublikowano 23 Grudnia 2018 Śliczności:) Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj ,,carpe diem,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 23 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij #4 Opublikowano 23 Grudnia 2018 postanowiłem na święta coś zrobić Cytuj Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly1103 Opublikowano 23 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij #5 Opublikowano 23 Grudnia 2018 (edytowane) I udało się bez odparzania 5 godzin wędzenia w tęperaturze 70 80 stopni Edytowane 23 Grudnia 2018 przez EAnna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek1965 Opublikowano 23 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij #6 Opublikowano 23 Grudnia 2018 mniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziezielony Opublikowano 23 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij #7 Opublikowano 23 Grudnia 2018 postanowiłem na święta coś zrobić B. dobrze to o Tobie świadczy... Fajne te zwoje kiełbasowe, wyważone takie, gustownie obrobione... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.