Skocz do zawartości

[Unikat][Rok 1948] Mięso i ważniejsze przetwory z mięsa


Maxell

Rekomendowane odpowiedzi

Dzisiaj zaczynam publikację unikalnego i niezwykle ważnego dla polskiego masarstwa materiału, autorstwa Kazimierza Wiśniowskiego.

Zapraszam.

 

 

post-39694-0-81633700-1550171676_thumb.jpg

post-39694-0-14075900-1550171686_thumb.jpg

post-39694-0-54982800-1550171705_thumb.jpg

post-39694-0-57920000-1550171714_thumb.jpg

post-39694-0-57117400-1550171730_thumb.jpg

post-39694-0-92954600-1550171739_thumb.jpg

 

„Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

  • 2 tygodnie później...

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

Ładowanie
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.