Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Jaka zasada panuje przy parzeniu wędzonek wołowych ?

Czy również odnosi sie tutaj zasada: "do osiągnięcia temp. 69-70st.C. wewnątrz mięśnia" ?

Czy dłużej ?

Pozdrawiam

BonAir

 

https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?p=47286#47286

Co by tu jeszcze sprasować... ? :D

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/1634-w%C4%99dzonki-wo%C5%82owe/
Udostępnij na innych stronach

Jaka zasada panuje przy parzeniu wędzonek wołowych ?

Czy również odnosi sie tutaj zasada: "do osiągnięcia temp. 69-70st.C. wewnątrz mięśnia" ?

Czy dłużej ?

Cześć

 

Tu masz proces

 

http://www.wedlinydomowe.pl/articles.php?id=101

Pozdrawiam Paweł
Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/1634-w%C4%99dzonki-wo%C5%82owe/#findComment-36142
Udostępnij na innych stronach

Tu masz proces

Czyli tak samo jak w przypadku świnki.

Dzięki Papla.

 

Wcisnę teraz przycisk "Pomógł" ;)

Pozdrawiam

BonAir

 

https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?p=47286#47286

Co by tu jeszcze sprasować... ? :D

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/1634-w%C4%99dzonki-wo%C5%82owe/#findComment-36146
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

Ładowanie
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.