BonAir Opublikowano 28 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij #1 Opublikowano 28 Czerwca 2008 Jaka zasada panuje przy parzeniu wędzonek wołowych ?Czy również odnosi sie tutaj zasada: "do osiągnięcia temp. 69-70st.C. wewnątrz mięśnia" ?Czy dłużej ? Cytuj PozdrawiamBonAir https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?p=47286#47286Co by tu jeszcze sprasować... ? Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/1634-w%C4%99dzonki-wo%C5%82owe/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Papla Opublikowano 28 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij #2 Opublikowano 28 Czerwca 2008 Jaka zasada panuje przy parzeniu wędzonek wołowych ? Czy również odnosi sie tutaj zasada: "do osiągnięcia temp. 69-70st.C. wewnątrz mięśnia" ? Czy dłużej ? Cześć Tu masz proces http://www.wedlinydomowe.pl/articles.php?id=101 Cytuj Pozdrawiam Paweł Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/1634-w%C4%99dzonki-wo%C5%82owe/#findComment-36142 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BonAir Opublikowano 28 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij #3 Opublikowano 28 Czerwca 2008 Tu masz proces Czyli tak samo jak w przypadku świnki. Dzięki Papla. Wcisnę teraz przycisk "Pomógł" Cytuj PozdrawiamBonAir https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?p=47286#47286Co by tu jeszcze sprasować... ? Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/1634-w%C4%99dzonki-wo%C5%82owe/#findComment-36146 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.