Skocz do zawartości

Wyjątkowy kurs: w dniach 22 - 24.11.2019 r. odbędzie się szkolenie podstawowe połączone ze szkoleniem z zakresu dziczyzny.

Rekomendowane odpowiedzi

Marcell, przy aktualizacji listy pominąłś mój wpis - zapisałem się na kurs w poście nr 12.

„To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia.”

Jonathan Carroll

Dokarmianie forumowego prosiaczka za FREE

• Odpowiedzi 141
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Marcell, przy aktualizacji listy pominąłś mój wpis - zapisałem się na kurs w poście nr 12.

Maxell pisał w poscie nr 11:

Proszę osoby z listy o zapisywanie się za pośrednictwem ankiety na stronie Szkoły Domowego Masarstwa. Należy wejść na stronę szkoladomowegomasarstwa.pl, otworzyć zakładkę Oferta szkoleń i tam kliknac na wybrany kurs. Otworzy sie ankieta, któą nalezy wypełnić i zatwierdzić. Tym sposobem otrzymujecie swój numer i jesteście zapisani na oficjalnej stronie kursu. Tutaj mamy założoną jedynie listę poglądową.

Należy wejść na stronę szkoladomowegomasarstwa.pl, otworzyć zakładkę Oferta szkoleń i tam kliknac na wybrany kurs. Otworzy sie ankieta, któą nalezy wypełnić i zatwierdzić. Tym sposobem otrzymujecie swój numer i jesteście zapisani na oficjalnej stronie kursu.

I tak zrobiłem - zapisałem siebie i kolegę (razem polujemy) 

Edytowane przez tompi

Lista chętnych do uczestnictwa w szkoleniu:

1. Gwayi
2. Muski
3. Grzewlod
4. DUCH
5. tompi
6. Jerzy Chrapka
7. Aleksander Jesse (Alechemik)
8. Wojciech Abramczuk
9. Janusz Piechota (Janusz_p)
10. jarekduch

11. Maniek96

12. Marek Oleś

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

21.

22.

23.

24.

25.

26.

Edytowane przez Maxell

„Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein

Wow - szybko przybywa  :thumbsup:  :clap:  :clap:  :clap: wiedza zdobyta na tych kursach - to czasem więcej niż czytanie książki z przepisami - nie umiesz - pytasz - nikt sie nie śmieje , ba pojawiają sie następne pytania = aż do zrozumienia  :thumbsup: . Małgo jak powiedziałem ,że jest kurs u Andrzeja  to sie roześmiała i powiedziała krótko - JEDŹ 

Muskie - to ryba 🙃

1. Gwayi
2. Muski
3. Grzewlod
4. DUCH
5. tompi
6. Jerzy Chrapka
8. Wojciech Abramczuk
10. jarekduch

11. Maniek96

12. Marek Oleś

13. sweq - Ryszard 

14. bolo74 

15. Piotr Parzychowski

16. Tomasz Studniarek

17. Karol Zając

18.

19.

20.

21.

22.

23.

24.

25.

26.

Edytowane przez Maxell

Aktualnie jest problem z potwierdzeniami na moją pocztę. Jeśli się zapisałęś, to jesteś na pewno na liście komputerowej. Ta lista to lista pomocnicza.

„Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein

1. Gwayi
2. Muski
3. Grzewlod
4. DUCH
5. tompi
6. Jerzy Chrapka
8. Wojciech Abramczuk
10. jarekduch

11. Maniek96

12. Marek Oleś

13. sweq - Ryszard 

14. bolo74 

15. Piotr Parzychowski

16. Tomasz Studniarek

17. Karol Zając

18. Andrzej Olender

19. Mariusz Tomaszewski

20.

21.

22.

23.

24.

25.

26.

Edytowane przez Maxell

Zapisałem się już dwa razy i nie ma mnie na liście no co nie chcecie mnie?
Chcemy :thumbsup:  

Muskie - to ryba 🙃

Przypominam wszystkim, że aby zaklepać sobie miejsce na kursie należy:

1. Wejść na stronę SDM: https://szkoladomowegomasarstwa.pl

2. Otworzyć zakładkę: https://szkoladomowegomasarstwa.pl/oferta-szkolen

3. Wybrać szkolenie i kliknąć na jego nazwę

4. Otworzy się informacja o kursie. Po jej wybraniu, zapoznajemy się z tekstem oraz wypełniamy i wysyłamy ankietę znajdującą się na końcu pliku. Zostajecie wtedy Państwo zarejestrowani w systemie, co potwierdzi odpowiedni mail ze strony SDM.

Koledzy będę jechał na kurs od strony Słupska więc jeśli ktoś ma problem z dojazdem to zabiorę za frrri mile widziane kobiety.

Przypominam wszystkim,

Maniek 96  i Mariusz Tomaszewski  to ta sama osoba .  No chyba że się mylę  .  :facepalm:

Niech pożywienie będzie naszym lekarstwem .

Konserwanty zabijają powoli !!!

Może i tak, ale na stronie SDM zapisuje się nazwiska i imiona, a tutaj z zasady nicki z forum. Ja wszystkich nie znam. :D

1. Gwayi
2. Muski
3. Grzewlod
4. DUCH
5. tompi
6. Jerzy Chrapka
8. Wojciech Abramczuk
10. jarekduch

11. Maniek96

12. Marek Oleś

13. sweq - Ryszard 

14. bolo74 

15. Piotr Parzychowski

16. Tomasz Studniarek

17. Karol Zając

18. Andrzej Olender

19. Mirosław Krzysztofik (Piksiak)

20. Paweł Klarecki

21. Jacek Dorenda

22. Piotr Kawalec

23. Grzegorz Stanisławiak

24.

25.

26.

Edytowane przez Maxell

Proszę o sprawdzenie, czy nie ma zdublowanych wpisów typu nick i nazwisko.

Proszę o sprawdzenie, czy nie ma zdublowanych wpisów typu nick i nazwisko.

Paweł Klarecki .

Zdaje się ,że mnie zapisało X2 - przyszły mi też  dwie rezerwacje na emaila ....jestem JEDEN i przyjadę SAM .

Edytowane przez ERYK PZ