Maxell Opublikowano 18 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij #1 Opublikowano 18 Listopada 2019 Rozpoczynam dzisiaj serię bardzo ciekawych materiałów, na temat enzymów w technologii spożywczej. Seria podstawowa będzie obejmowała 5 części:1. Podstawowe wiadomości o enzymach.2. Zastosowanie enzymów w produkcji wyrobów mleczarskich.3. Zastosowanie enzymów w przetwórstwie ryb.4. Enzymy w przetwórstwie mięsnym.5. Warzenie piwa z udziałem enzymów. Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.