niekrzyczprosze Opublikowano 14 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij #1 Opublikowano 14 Marca 2020 (edytowane) Wędlina była peklowana, wędzona i po ostudzeniu po porcjowana i zamrożona w woreczkach strunowych.W smaku ani zapachu nie wyczułem niczego niepokojącego - pięknie pachnie wędzonką.Odkroić nieładne i można pałaszować? A może to proces gnilny? Możliwe to w zamrażalniku? Edytowane 14 Marca 2020 przez niekrzyczprosze Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/17015-szare-przebarwienie-po-mro%C5%BCeniu/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eli55 Opublikowano 14 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij #2 Opublikowano 14 Marca 2020 Wedlug mnie to bylo za dlugo w zamrazalce, wyglada na wysuszone Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/17015-szare-przebarwienie-po-mro%C5%BCeniu/#findComment-660001 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niekrzyczprosze Opublikowano 14 Marca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij #3 Opublikowano 14 Marca 2020 No to jutro test. A po czym bym poznał, że coś jest nie tak? Zapach? Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/17015-szare-przebarwienie-po-mro%C5%BCeniu/#findComment-660011 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxell Opublikowano 14 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij #4 Opublikowano 14 Marca 2020 Wrzuć kawałek do gorącej wody i wszystko będzie jasne. Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/17015-szare-przebarwienie-po-mro%C5%BCeniu/#findComment-660013 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.