Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wędlina była peklowana, wędzona i po ostudzeniu po porcjowana i zamrożona w woreczkach strunowych.

W smaku ani zapachu nie wyczułem niczego niepokojącego - pięknie pachnie wędzonką.
Odkroić nieładne i można pałaszować? ;)

A może to proces gnilny? Możliwe to w zamrażalniku?


87M3t2o.jpg

Edytowane przez niekrzyczprosze
Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/17015-szare-przebarwienie-po-mro%C5%BCeniu/
Udostępnij na innych stronach

Wrzuć kawałek do gorącej wody i wszystko będzie jasne.

„Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/17015-szare-przebarwienie-po-mro%C5%BCeniu/#findComment-660013
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

Ładowanie
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.