wróbel75 Opublikowano 25 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij #51 Opublikowano 25 Maja 2021 Po parzeniu zawsze ciemnieją więc jeśli to nie jest czarne to :clap: i smacznego Ps. Spróbuj wykonać sobie wędzonki tylko z peklosolą (bez przypraw) taki naturalny smak mięsa Cytuj Małe złodziejaszki wieszacie, wielkim - nisko się kłaniacieM.RejPopieram: https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10446-konto-kpp-konto-pomocy-stronie/?p=401216 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/17672-pocz%C4%85tki-przygody-z-w%C4%99dzeniem-by-punkrock1986/page/3/#findComment-708855 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PunkRock1986 Opublikowano 25 Maja 2021 Autor Zgłoś Udostępnij #52 Opublikowano 25 Maja 2021 Robiłem takie. A przyprawy daję wyłącznie do parzenia. I to niewiele - jakieś ziele angielskie, liść laurowy, trochę czosnku. Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/17672-pocz%C4%85tki-przygody-z-w%C4%99dzeniem-by-punkrock1986/page/3/#findComment-708857 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxell Opublikowano 25 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij #53 Opublikowano 25 Maja 2021 Następnym razem nic nie dawaj do parzenia, a poczujesz smak prawdziwych wędzonek. Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/17672-pocz%C4%85tki-przygody-z-w%C4%99dzeniem-by-punkrock1986/page/3/#findComment-708858 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.