Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć

Mam pytanie, co może się stać jeśli próżniowo zapakuje wędlinę z wołowiny odrazu po parowaniu?

 

Chcialbym uzyskać jak największą kruchość wyrobu, a mam wrażenie że ostudzanie po parowaniu do utwardza mi wyrób. Ale mogę się mylić.

 

Paruje do 73 w środku.

 

Pozdrawiam

 

Wysłane z mojego SM-G970F przy użyciu Tapatalka

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/17853-pakowanie-pr%C3%B3zniowe-wo%C5%82owina/
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

Ładowanie
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.