Maxell Opublikowano 10 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij #1 Opublikowano 10 Grudnia 2020 (edytowane) Dalsza część rozbioru technologicznego elementów zasadniczych półtuszy wieprzowej, oraz klasyfikacji mięsa. Tak wygląda nasza historia. Edytowane 10 Marca 2021 przez Maxell Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/17859-filmrok-2006-rozbi%C3%B3r-p%C3%B3%C5%82tuszy-wieprzowej-i-klasyfikacja-mi%C4%99sa-pierwszy-film-technologiczny-wb-cz%C4%99%C5%9B%C4%87-2/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.