Maxell Opublikowano 13 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij #1 Opublikowano 13 Grudnia 2020 (edytowane) Materiały szkoleniowe Polskiego Związku Łowieckiego.Tylko na użytek członków naszego forum. Trybowanie i dzielenie sarny na elementy kulinarne. Część 1: Trybowanie i dzielenie sarny na elementy kulinarne. Część 2: Trybowanie i dzielenie sarny na elementy kulinarne. Część 3: Edytowane 10 Marca 2021 przez Maxell Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/17895-4sarnapz%C5%82-trybowanie-i-dzielenie-sarny-na-elementy-kulinarne/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwydymek Opublikowano 13 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij #2 Opublikowano 13 Grudnia 2020 Fajny ten narrator/demonstrator. Wszystko jasno, prosto i perfekcyjnie. Cieszę się, ze od dawna bez takiego szkolenia większość tych czynności wykonywałem "instynktownie". Ale warto było obejrzeć i porównać. Cytuj Nie po to człowiek żyje, żeby pracować, lecz po to pracuje, żeby żyć. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/17895-4sarnapz%C5%82-trybowanie-i-dzielenie-sarny-na-elementy-kulinarne/#findComment-688033 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.