Maxell Opublikowano 3 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij #1 Opublikowano 3 Stycznia 2021 (edytowane) Film nadesłany przez Kolegę paweljack. Wykrawanie dyszka z mięśni szynki i przygotowanie go do wędzenia: Edytowane 10 Marca 2021 przez Maxell Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/17997-wykrawanie-dyszka-z-mi%C4%99%C5%9Bni-szynki-i-przygotowanie-go-do-w%C4%99dzenia/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.