Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

post-39694-0-45665700-1624454543_thumb.jpg

post-39694-0-47920100-1624454555_thumb.jpg

post-39694-0-45238000-1624454566_thumb.jpg

post-39694-0-56422700-1624454578_thumb.jpg

post-39694-0-21110600-1624454592_thumb.jpg

post-39694-0-95542700-1624454603_thumb.jpg

post-39694-0-83140700-1624454617_thumb.jpg

post-39694-0-39166500-1624454632_thumb.jpg

post-39694-0-46067700-1624454644_thumb.jpg

post-39694-0-23730200-1624454654_thumb.jpg

post-39694-0-97471100-1624454664_thumb.jpg

post-39694-0-36145500-1624454676_thumb.jpg

post-39694-0-25787000-1624454686_thumb.jpg

post-39694-0-49161000-1624454695_thumb.jpg

post-39694-0-14119000-1624454705_thumb.jpg

 

Autorka: Dr inż. H. Makata, Zakład Technologii Mięsa i Tłuszczu, Instytut Biotechnologii Przemysłu Rolno-Spożywczego im. prof. Wacława Dąbrowskiego, ul. Jubilerska 4, 04-190 Warszawa.

„Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

Ładowanie
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.