Maxell Opublikowano 23 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij #1 Opublikowano 23 Czerwca 2021 Autorka: Dr inż. H. Makata, Zakład Technologii Mięsa i Tłuszczu, Instytut Biotechnologii Przemysłu Rolno-Spożywczego im. prof. Wacława Dąbrowskiego, ul. Jubilerska 4, 04-190 Warszawa. Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/18389-modyfikacja-warto%C5%9Bci-%C5%BCywieniowej-mi%C4%99sa-i-przetw%C3%B3w-mi%C4%99snych-poprzez-zmiany-ilo%C5%9Bci-sk%C5%82adu-t%C5%82uszcz%C3%B3w-oraz-ograniczanie-zawarto%C5%9Bci-soli/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.