Skocz do zawartości

Wpływ przechowywania zamrażalniczego na właściwości fizykochemiczne mięsa wołowego pakowanego próżniowo.


Maxell

Rekomendowane odpowiedzi

post-39694-0-78134700-1624456004_thumb.jpg

post-39694-0-14068800-1624456016_thumb.jpg

post-39694-0-44323000-1624456028_thumb.jpg

post-39694-0-91413400-1624456038_thumb.jpg

post-39694-0-92297000-1624456050_thumb.jpg

post-39694-0-68082400-1624456061_thumb.jpg

post-39694-0-88050000-1624456069_thumb.jpg

post-39694-0-97999400-1624456081_thumb.jpg

post-39694-0-93928100-1624456093_thumb.jpg

post-39694-0-92575400-1624456104_thumb.jpg

 

Autorzy: Mgr inż. P. Domaradzki, dr inż. P. Skałecki, dr hab. inż. M. Florek, prof. dr hab. A. Litwińczuk, Katedra Towaroznawstwa i Przetwórstwa Surowców Zwierzęcych, Wydz. Biologii i Hodowli Zwierząt, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie, ul. Akademicka 13, 20-950 Lublin

„Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

Ładowanie
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.