Maxell Opublikowano 6 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij #1 Opublikowano 6 Maja 2023 (edytowane) Poniżej przedstawiam wstępną listę zakwaterowania uczestników naszego spotkania, uzgodnioną z Maćkiem.Otrzymałem informację, iż pokoje w sąsiednich domach mogą być nieco droższe od cen pokoi w Willi Parys, co wynika z racji upustu jaki otrzymujemy od właściciela. Uregulowaniem tej sprawy zajmiemy się podczas zlotu.Wszystkie wcześniejsze przyjazdy, proszę zgłaszać telefonicznie Maćkowi i z nim dokonać rozliczenia za noclegi nie wchodzące w zakres noclegów zlotowych (od czwartku do niedzieli). Wstępna lista przydziałów pokoi na czas zlotu: Pokój nr 01 – 2 0sobowy z podwójnym łóżkiem – Henio z BrwinowaPokój nr 11 - 2 osobowy z jednym podwójnym łóżkiem – witt + 1Pokój nr 12 - 2 osobowy z jednym podwójnym łóżkiem – EwaMax + JacekPokój nr 13 - 2 osobowy z oddzielnymi, pojedynczymi łóżkami, Maxell + BarbaraPokój nr 14 - 4 osobowy z łóżkiem podwójnym i dwoma pojedynczymi – Sylwia + Sebastian + 2 dzieciPokój nr 15 - 3 osobowy z łóżkiem podwójnym i jednym pojedynczym – Władek + Krzycho + 1Pokój nr 16 - 4 osobowy z łóżkiem podwójnym i dwoma pojedynczymi – Marzena + Paweł + 1 dzieckoPokój nr 21 - 4 osobowy z łóżkiem podwójnym i dwoma pojedynczymi – Renata Żurkowa + mąż + dzieckoPokój nr 22 - 2 osobowy z oddzielnymi, pojedynczymi łóżkami – Tadek + 1Pokój nr 23 - 2 osobowy z jednym podwójnym łóżkiem – Witold1961 + Asia Pokój nr 24 - 2 osobowy z jednym podwójnym łóżkiem – Ifcia + WosiuPokój nr 25 - 2 osobowy z jednym podwójnym łóżkiem – Ewa + ChaberPokój nr 26 - 4 osobowy z łóżkiem podwójnym i dwoma pojedynczymi – Halusia + Andrzej + ReniaPokój nr 31 - 2 osobowy z jednym podwójnym łóżkiem – Renata + ZenekPokój nr 32 - pokój gospodarczy - KarolinaPokój nr 33 - 2 osobowy z oddzielnymi, pojedynczymi łóżkami, - Karol Szymczak + PontiakPokój nr 34 - 2 osobowy z jednym podwójnym łóżkiem – Marzenka + WielośPokój nr 35 - 2 osobowy z jednym podwójnym łóżkiem – Mikami + 1 Pokoje po sąsiedzku: 1. Zofintal (pokój jednoosobowy)2. Mirkon + Betti (pokój dwuosobowy)3. Alinka - pokój jednoosobowy4. Wojtek Brat + Wiola (pokój dwuosobowy)5. Tomasz_65 + Monika (pokój dwuosobowy) - w związku z przyjazdem córki, napisałem do Maćka prośbę, o załatwienie pokoju trzyosobowego6. Justyna + Robert (pokój dwuosobowy)7. Kozieradka + Joanna (pokój dwuosobowy)8. Marek + Ela (pokój dwuosobowy)9. Bombelek + Ewa (pokój dwuosobowy)10. Paolodoro + 1 (pokój dwuosobowy)11. Kropka + okeramo (pokój dwuosobowy)12. SuprerSmoke + 2 (pokój trzyosobowy)13. Dwie osoby od witold1966 (pokój dwuosobowy)14. Edyta + Kamil (pokój dwuosobowy) Edytowane 11 Maja 2023 przez Maxell Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/19846-ch%C5%82apowo-2023-wst%C4%99pna-lista-zakwaterowania-uczestnik%C3%B3w-zlotu/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxell Opublikowano 9 Maja 2023 Autor Zgłoś Udostępnij #2 Opublikowano 9 Maja 2023 Dzisiaj chyba już docelowo, uporządkowałem listę zakwaterowań na czas naszego spotkania. Starałem się uwzględnić wszystkie Wasze prośby o zmiany i zamiany. Lista została przesłana do Maćka i telefonicznie z nim uzgodniona. Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/19846-ch%C5%82apowo-2023-wst%C4%99pna-lista-zakwaterowania-uczestnik%C3%B3w-zlotu/#findComment-832298 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alinka Opublikowano 9 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij #3 Opublikowano 9 Maja 2023 Mirku, była by szansa na przydział pokoju dla mnie u Maćka? Wolała bym mieszkać "na miejscu". Jeśli to możliwe to z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/19846-ch%C5%82apowo-2023-wst%C4%99pna-lista-zakwaterowania-uczestnik%C3%B3w-zlotu/#findComment-832353 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxell Opublikowano 9 Maja 2023 Autor Zgłoś Udostępnij #4 Opublikowano 9 Maja 2023 (edytowane) Alinko, nie ma szansy, gdyż zarówno Koleżanka EAnna, jak i viva zrezygnowały ze zlotu, a nie miałem pokoju jednoosobowego lub kobiety, z którą mógłbym Cię zakwaterować.Henio mieszka sam, ale jest jeszcze jeden mężczyzna, który nie ma na razie miejsca i najprawdopodobniej zostanie dokwaterowany.Jeśli chodzi o Karolinę, to sam uprosiłem Maćka, by umieścił łóżko w pomieszczeniu sauny, gdyż przyjeżdżamy wcześniej i wyjeżdżamy później, więc nie chciałem, by jak ostatnio, dwa razy się przenosiła. Edytowane 9 Maja 2023 przez Maxell Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/19846-ch%C5%82apowo-2023-wst%C4%99pna-lista-zakwaterowania-uczestnik%C3%B3w-zlotu/#findComment-832360 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxell Opublikowano 11 Maja 2023 Autor Zgłoś Udostępnij #5 Opublikowano 11 Maja 2023 Właśnie otrzymałem informację od Maćka, iż wszystkie 14 pokoi u sąsiadów jest zaklepanych. W tm dwa jednoosobowe. Jutro mam dostać dokładną rozpiskę rozkwaterowania osób. Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/19846-ch%C5%82apowo-2023-wst%C4%99pna-lista-zakwaterowania-uczestnik%C3%B3w-zlotu/#findComment-832812 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi